Små moderne badeværelse idéer

September 11

Redecorating et badeværelse med en moderne tema betyder rene linjer og en minimalistisk tilgang til design. Små værelser er undertiden lettest at indrette i en moderne tema, fordi de får mest fra minimal indretning. Badeværelser har optrappet deres indretning fra en nødvendige rum til én, at kan rivaliserende enhver luksusspa. Oprette en ren, moderne look til dit lille badeværelse til at forbedre dit hjems værdi.

Gulvbelægning

For et slankt design, vælge fliser i samme farve som væggen eller bruge de samme fliser på gulvet og væggen til at give en kontinuerlig strøm af farve. Skræl og stick laminat fliser tilbyder skønhed af dyrere keramiske eller marmor fliser med nem installation og holdbarheden af vinyl. En moderne tendens i badeværelset design er brugen af trægulve. Træ giver en advarsel og indbydende følelse, men vil kræve gulvet at være forseglet hvert par måneder for at holde fugten. Marmor eller sten er altid et godt valg i badeværelser, men marmor vil være meget glatte når de er våde.

Belysning og tilbehør

Tilføje faciliteter hvor du kan, især dem, der ikke tager nogen ekstra plads. Vælg en massere brusehoved, opvarmet håndklædestativer og tåge-mindre spejle i stedet for deres ældre kolleger til at opretholde en moderne æstetisk. Installere strålende gulvvarme under fliser og erstatte enhver vinduer med glasblokke eller frost dem i stedet for ved hjælp af gardiner. Tilføje spejle alle rundt i rummet, ikke bare på forfængelighed. Det vil reflektere lyset og åbne op i rummet. Naturligt lys er altid en god indstilling; tilføje windows langs toppen af væggen eller ovenlys til at tillade lys til at filtrere ned.

Vanity

Forfængelighed er ofte en af de to største ting i et badeværelse, især en lille en. Når du vælger en forfængelighed til dit moderne badeværelse, Sørg for at det passer til resten af indretningen og passer til størrelsen af rummet. Moderne badeværelser udnytte vægplads mere end andre designs, så en stor forfængelighed ikke må være nødvendig. Opt for kantede design, og hvis resten af indretningen passer, glas eller rustfrit stål tæller toppe. For at tilføje til den moderne fornemmelsen af rummet, undgå rod på tællerne.

Farve

Farver i en moderne værelse bør begrænses til højst to. Hold farverne classic til at holde dit badeværelse ser up-to-date for kommende år. Nogle farver, der vil altid bo i stil er sort, hvid, brun og grå. For en dristigere badeværelse, skal du vælge lyse, levende farver i design, der trækker øjet opad. Vælg designs såsom lodrette striber eller en grænse langs toppen af væggen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com