Smart niveau instruktioner

May 19

Et niveau er et værktøj bruges til at måle levelness af sæt bestyrelser i bygge- og anlægsbranchen. At have en nøjagtig plan overflade bygning er afgørende. De mest almindeligt anvendte niveau omfatter en lige krop med en lille hætteglas af væske inde i den. Når dette niveau er placeret på en plan overflade, falder boblen inde i væsken til midten af hætteglasset. Niveauer er kommet en lang vej med teknologi. Smart niveau Laser bruger en laser til at afspejle en lige linje for bygherrer.

Instruktioner

•Calibrate Smart niveau først, før du bruger. For at gøre dette, indstille Smart niveauet på en flad overflade og gør det muligt at nøjes med 10 sekunder. Tryk på knappen "Kalibrer" og hold den nede i 2 sekunder. Når "CAL1" signalet kommer på skærmen, rotere niveauet fra ende til anden og gentage denne proces. Din Smart plan er nu kalibreret.

•Kontrollér lodret eller plumb kalibreringen. For at gøre dette, indstille Smart plan mod en flad, lodret overflade. Tryk på knappen "Kalibrer" og hold den i to sekunder. Når meddelelsen "CAL1" kommer på skærmen, flip niveau op og ned mod den samme lodrette overflade og tryk på knappen "Kalibrer" i igen i 2 sekunder, indtil meddelelsen "CAL2" kommer op på skærmen.

•Align laser stedet på Smart-niveau. Gøre dette ved at placere den Smart plan på en nivellering base på halvvejs stedet mellem to mure eller lodrette brædder. Sigte laser i den første bestyrelse og markere stedet med en blyant som A1. Drej level 180 grader for at ansigt den øvrige bestyrelse og gøre det samme, denne gang markerer stedet hvor laser rører som B1. Placer udjævning base og niveau lige ved siden af en af boards. Markér positionen som B1 og derefter gøre det samme med den øvrige bestyrelse. Afstanden mellem A1 og A2 bør være den samme mellem B1 og B2, ca en 1/2 tommer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com