Smarte Baby værelse ideer

May 22

Når du opdager, at du forventer, kan du begynde at planlægge børnehave. Ikke blot vil barnet bruge dette værelse, men du vil også bruge en god del af din tid der. Du ønsker et sted, der er indbydende og varmt og passer til din personlige smag. Du også ønsker et værelse, der passer dit barn og vil arbejde i fremtiden for andre børn, med kun få mindre ændringer. En chic baby værelse omfatter dekorationer du kan bruge længe efter dit barn begynder at vandre.

Vintage

Vintage børnehave look bygger på ældre stykker, samt stykker, der kun ser gamle. Købe en ny krybbe, der har gjort at se vintage, med udskårne eller andre dekorationer på forsiden. Være forsigtig med brug af ældre barnesenge og andre stykker af møbler, som de ikke måske være sikkert for barnet. Brug vintage bogreoler rundt i lokalet og vise antikt legetøj, legetøj, der tilhørte du og din betydelige andre, familie billeder og bøger. Placer en foret vidjekurv nær Babyseng og materiel med ekstra tæpper eller legetøj. Find broderede tæpper eller lagner og hænge som gardiner på værelset. Tilføje en håndlavet quilt som dekoration på en mur og hænge vintage babytøj langs de andre vægge.

Moderne

Den moderne stil er baseret på rene linjer, lyse farver og lille dekoration. Brug Søg i dit eget hjem ved at male væggene en neutral nuance, som grå eller hvid. Tilføje babymøbler med minimal dekoration og stykker, der har et rent udseende. Brug træ terning hylder langs den ene væg og brug klud kurve eller kasser inde hver terning, så du opbevaring til babytøj, legetøj og andet tilbehør. Tilføje et par stænk af farve rundt i lokalet, med farvestrålende kunsttryk og smide puder. Afslut din nye smarte baby værelse med et par små tæpper i en lys farve.

Moderne Farm

Webstedet Design blænde antyder en moderne gård stil. Denne baby værelse idé tager temaet traditionel gård og tweaks til at blive mere smarte. Start med at male væggene en lys farve, såsom pink, gul, blå eller grøn. Tilføje plain hvid udskæringer af dyr rundt i lokalet, skiftevis med udskæringer af staldene, hegn og traktorer til en opskalere grænse. Hænge hvide træ eller vidjer kurve rundt i lokalet til ekstra opbevaring og brug vintage-look møbler. Placer en lang hylde i stuen og fyld med antikke eller vintage-stil dyr figurer. Afslut med puder, sengetøj og endda en stol eller skammel i en lille plaid udskrive.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com