Smarte møbler lakering

October 23

Lakering møbler kan tillade dig at tage en Sparsommelighed butik eller garage salg finde fra kedeligt til strålende. Der er flere smarte møbler lakering muligheder, hvoraf den ene er helt sikkert rigtigt til dit hjem decor. Vælg stykker i god strukturel betingelse for lakering, og sørg for at du har alle de materialer, du har brug for og masser af tid til at gøre arbejdet godt. Nye produkter, herunder vandbaseret pletter og polyurethaner, gøre lakering møbler nemmere end nogensinde.

Shabby Chic

Shabby chic indretning favoriserer malede møbler, oftest i hvid, creme eller et andet meget lys farve men lejlighedsvis i nødlidende sort. For at refinish et stykke i denne stil, vil du har brug for sandpapir i forskellige gryn, renere, ståluld, primer, maling og en satin finish tørre-på polyurethan. Du skal muligvis også farvefjerner. Grundigt rense alle overflader før begyndelsen og fjerne alle hardware. Sand stykke. Bruge en kemisk farvefjerner til at fjerne maling, hvis det er peeling eller der er mange lag maling. Før maleri, gå over overfladen med ståluld og derefter med en tack klud. Prime, derefter maling i tynde lag med en olie baseret maling. Brug sandpapir til nød stykke, med fokus på hjørner, kanter og områder hvor slid naturligt ville forekomme. Anvende en tør-på polyurethan finish for at forsegle og beskytte din nyligt refinished møbler.

Gå Mod

Hvis du vil oprette en moderne look eller et look der minder i 1950 ' erne, er lakering et godt valg. Mange stykker af møbler fra denne periode er stadig tilgængelige og overkommelige. Sand stykke, arbejder i hånden eller med en tilfældig rystepudser, indtil stykket er glat og fri for maling, bejdse eller finish. Anvende en tør-på pletten i tynde lag. Overveje en lys farve til udseendet af 1950s blond træ eller en mørkere tone, hvis det passer bedre til din indretning. Når pletten er tør, brug ståluld eller 400 grus sandpapir til at polere stykket. Anvende en højglans tørre-på polyurethan for en skinnende og periode er færdig.

Et klassisk Look

Hvis du lakering et særligt dejligt stykke, kan du vælge en traditionel tung olie finish. Ligesom polyurethan og lak beskytter tung olie træ. Denne indstilling er især god til antikke møbler. Tung olie skaber en rig og skinnende finish, men kan være mere udfordrende at bruge og kræver mere pleje end nogle moderne muligheder. Sand og fratage møbler efter behov før starten, arbejder på at skabe en helt glat overflade. Hvis du foretrækker, kan du anvende pletten før ved hjælp af tung olie til omlakering et traditionelt stykke af møbler. Give masser af tid til at skabe en olie finish. Hver frakke vil har brug for omkring 24 timer efter tørretid, og bordplader og andre flade overflader skal behandles med seks til ti frakker af tung olie til en holdbar og smukke finish i dit traditionelle hjem. Denne finish vil opretholde den klassiske udseende af en antikke stykke, om en gammel eg kommode eller en elegant cherry spisestue sæt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com