Smide gardiner Over stangen for vindue behandling

October 18

Smide gardiner Over stangen for vindue behandling

Skræddersyede vindue behandlinger kan være omfattende og en af de dyreste dekorative tilbehør på dit værelse. Men der er enkel og billig tilgange til dressing dine vinduer med stil. Kombinere en smule kreativitet med enkle instruktioner og du vil være i stand til at drapere et par yards af stoffet over en gardinstang med imponerende resultater.

Foldede Valance

En stilfuld valance kan være simpelthen gammeldags, ved hjælp af en foldet længde af stof. Skåret dit stof 1/3 længere end bredden af dit vindue. Jern dit stof, og drej cut enderne til bagsiden af stoffet. Sikre hem med stof lim eller stryg-på tape. Fold din stof i halv på langs, og jern langs folden. Placere panelet på langs over toppen af en dekorative gardinstang. Folden vil være på toppen med hemmed kanterne hængende ned. Lokke dit materiale til bløde indsamler, og fastgør dem med stifter eller hæfteklammer placeret langs bunden af gardinstang. Dekorere din valance med tasseled nederste kant trim overholdes med stof lim eller hæfteklammer.

Panelet gardin

Accent din hytte-stil vindue med et enkelt panel af stof. Wrap en stribe af latex tæppe polstring for at dække din stang, og Fastgør det med elastikker. Dette vil holde dit stof fra glider på stangen. Skåret dit stof for at måle 2,5 gange længden af dit vindue. Jern i stoffet, og hem cut enderne med stof lim. Drapere panelet over din gardinstang med højre side af stoffet vender ud. Hems skal hænge jævnt sammen. Installere en dekorativ pull-back gardin krog på væggen ved siden af den ene side af vinduesrammen. Følg producentens anvisninger og Placer det flere inches fra bunden af karmen. Trække dit stof gardin til side, og fastgøre den på krogen.

Forskønnet Swag

Klippe stof tre gange bredden af dit vindue. Jern og hem skåret kanter med stof lim eller stryg-på tape. Find midten af stof, og loop en chenille håndværk stilk udenom. Sikre stilk til midten af gardinstang ved at sno enderne rundt om stangen. Vedhæfte en stor silke blossom til chenille stilken på forsiden af din stang. Trække stof over den venstre ende af stangen. Den øverste kant af panelet skal være stram at kamuflere din stang. Tillad den nederste kant af stof til at drapere lidt for at danne blid folder. Sikre stoffet rundt stangen med en chenille stilk. Vedhæfte en silke blomst til stangen med chenille stilk. Vedhæfte den modsatte side af stoffet til højre ende af stangen. Arrangere glædeligt folder i den resterende stof hængende langs siderne af vinduet.

Tørklæde stil

En solrig indretning kan blive styrket med en let luftig vindue behandling. En blød breezy stof som linned eller netting vil fungere godt. Måle bredden af dit vindue og dobbelt det. Måle længden af dit vindue og det dobbelte. Købe stof lig med den samlede sum af disse to målinger. Jern stoffet og hem skære to kanter med sting eller stof lim. Bringe de to hemmed ender sammen at finde i midten af panelet. Hold i midten af panelet foran din stang. Loop blandt haler rundt stangen to gange at holde stoffet på plads. Bringe en hale slutningen af stangen. Tillad panelet til swag lidt, og løkke det over stangen to gange. En lang hale vil falde ved siden af siden af vinduet. Gentag processen med den modsatte ende af stoffet og på den modsatte ende af stangen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com