Snu ideer til en Jungle-tema soveværelse

January 17

Familier kan have en hel masse sjov omdanne et soveværelse til en jungletema. Der er mange muligheder for kreative projekter, men det er op til den boligejer at afgøre, hvor langt de skal gå. Værelser til spædbørn og småbørn må give afkald på de projekter, der kan præsentere sikkerhedsrisici.

Vægge

Male en jungle vægmaleri på en eller flere vægge. Det kan funktionen swingende aber, farverige fugle, løver, lemurer og andre jungle dyr blandt tæt vegetation. Store jungle tema Vægoverføringsbilleder kan købes som et alternativ. En mere afdæmpet tilgang er at male væggene en grøn farve og stole på de andre forbedringer at foretage temaet.

Møbler

Vinstokke, dyr, store træ blade, bregner og andre jungle elementer kan males på borde, stole, kommoder og andre møbler til at give en illusion af vægmaleri hoppe ned fra væggen og regnskabsmæssige på i andre elementer. Møbler kan også forbedret og givet dimension med krydsfiner udskæringer af dyr eller store palmer, der er malet og fastgjort til siderne af bog hylder, legetøj bokse og meget mere.

Tæpper

Rigelig vegetation er nødvendige for en jungle-tema. Finde tæpper, der er store blade, eller oprette dem selv. Købe forskellige nuancer af grønt stof i håndværk butikker, skåret mørk grøn stof i form af et stort blad og sy blad detaljer på med andre stof for definition og dybde.

Sengetøj

Udskriv eller jungle-tema dyrestrøelse kan købes i butikker eller online. Kigge efter dyner dækket i gepard, giraf eller zebra print. Sy din egen kreative, håndlavede pudebetræk. Bruge stof med jungle dyr eller blade. Puder kan også være håndlavede i form af store blade eller dyr. Sy på cut stof eller hånd maling detaljer på puder før udstopning.

Grønne områder

Plast vinstokke, blade, bregner og træer kan købes på håndværk butikker og tilføjet til rummet. Oprette en buk ramme af krydsfiner, og Vedhæft den til dele af loft og vægge. Hæft plast pyntegrønt til buk, eller Pak den rundt indtil buk er dækket. Wrap vinstokke omkring møbler og gardin stænger, eller drapere dem ned høj hylder eller køjesenge.

Loft Fan

Loft fans kan forme i jungletema ved at male fan og vingerne grønne. Giv knivene et kunstnerisk præg og forvandle dem til kæmpe træ blade med forskellige nuancer af grøn maling.

Dyr

Tilføje udstoppede dyr i junglen væsner i hele lokalet. Hænge aber ned fra trestles af deres hænder og haler, sted farverige fugle blandt træerne, vind slanger omkring lamper eller gardinstænger, og lægge en big tiger på gulvet.

Siddepladser

Slå grøn ærtepose stole til store træ blade ved syning på grønne nuancer af stof. Du kan også dække dem i stof med grønne områder. Oprette en hjemmelavet stol af træ i form af en stor træstub. Male ringe på toppen og bark langs ydersiden.

Extras

Ramme vinduerne med bambus eller line vægge og møbler med det. Brug fast lys brun eller grøn jute gardiner eller bambus kast op blinds. Gøre store blade ud af stof og sy dem på gardinerne. Lim halm ind på en træ baldakin placeret over sengen for at oprette en jungle hytten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com