Soapmaking 101

January 15

Et første kig ind i soapmaking 101 kan føles skræmmende. Du skal samle nogle emner, som de fleste mennesker ikke holde rundt i huset. Når du har fået de rigtige materialer, er gør sæbe selv, sjov og nem del. Du kan eksperimentere med hundredvis af opskrifter at tilføje naturlige farve, aroma og eksfoliering til dit badning regime.

Redskaber

For at gøre sæbe derhjemme, du skal bruge et par rustfrit stål gryder, og et par plastbeholdere, der er varmebestandig, siden din første blanding af lud vil nå temperaturer på omkring 250 grader Fahrenheit. Brug gummihandsker, når du bruger lud. Du skal også bruge en automatisk omrører, forskellige skeer og måling kopper, en heavy-duty mad termometer, såvel som en dishpan, hvori du vil hælde din blanding til at hærde. Nogle mennesker pour deres sæbe concoctions i forme til at give deres endelige produkt forskellige figurer.

Forsyninger

Den vigtigste ingrediens for mange sæber er natriumhydroxid, et giftigt materiale sælges som lud på hardware og detail forretninger. Mange mennesker også tilføje forskellige mængder af olie til at give deres fugtgivende egenskaber, såsom olivenolie, kokosolie eller shea smør sæber. Disse er grundlæggende, men andre fælles tilsætningsstoffer omfatter æteriske olier, duft, naturlægemidler farvestoffer og eksfolierende tilsætningsstoffer som havre, jorden pimpsten eller bulgar.

Grundlæggende sammensætning

En grundlæggende måde at gøre lud sæbe er at varme din olie til cirka 100 grader Fahrenheit over medium varme, så rør lud efter varme det til den samme temperatur i en separat gryde. For eksempel, kræver en opskrift omkring 40 ounce eller olivenolie og 5 ounce af palmeolie og kokosolie. Efter kombinere og varme disse olier til den rette temperatur, tilføje 7 ounce af opvarmet lud og rør til en overskyet konsistens med en stick blender, holder varmen konstanten. Når væsken når en tyk konsistens, tilføje 2 ounce af din favorit æterisk olie som jasmin eller lavendel, såvel som enhver eksfoliering materialer, farvestoffer eller fugtighedscreme krævet af din opskrift.

Efterbehandling

Når din farvestoffer og andre efterbehandling væsker er helt blandet ind i din lud/olie løgnehistorie, er du klar til at slutte op. Jævnt hæld den opvarmede væske i en lille skål pan eller mug. Løfte panden eller skimmel og slap det på bordet for at fjerne boblerne. Du kan også let tåge overfladen af sæbe blanding med en sprayflaske sprit, som vil fjerne endnu flere bobler. Lad formen i et varmt, tørt sted for mindst en hel dag. Din sæbe bør falde fra formen. Skær det i små barer og tillade disse at helbrede for 2 til 4 uger før brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com