Sod pleje Tips

December 22

Sod pleje Tips

Omsorgen for nyligt lagt sod og sod, der er ved at etablere sin Rodsystemet er en forholdsvis ligetil proces, der kræver blot et par uger af særlig opmærksomhed og omsorg. Dine vigtigste mål er enkle og direkte: holde sod ensartet fugtig og holde mund og mekaniske trafik ud af sod at tillade sine rødder at strikke sammen i sømmene og ned i jorden.

Bo fra græsset

Selv den mindste Tryk på sod kan forårsage mikro-tårer i de nyligt danner rødder, forstyrre deres udvikling og forsinker Strik i processen med jorden og mellem panelerne sod i sømmene. Af denne grund, afspærre området sodded og omdirigere alle menneskers og dyrs trafik ud af sod i mindst tre uger.

Holde det fugtig

Den nummer et brist i sod installationer er ikke at give dem nok konsekvent fugt og giver kroppen af sod paneler, navnlig kanter og sømme til at tørre ud. Vand din nye sod dybt hver tre til fem dage, afhængigt af klimaet. Kontrollere fugt niveau dagligt. Holde denne vanding tidsplan for mindst tre uger og op til en måned indtil sod er godt forankret. På det tidspunkt kan du skalere vanding tilbage til dyb opsuger hver syv til 10 dage, som kræves for at opretholde den lidt fugtig stråtag og jord.

Klippe og befrugte i god tid

Vente med at klippe din nye sod, så længe du kan, som vægten af maskinen og din gå bag det vil forstyrre rødderne. Holde ud til mindst fem uger og op til to måneder. Når du endelig klippe, klip ikke mere end en tredjedel af klinge længde i den første skæring og gradvis tage ned klinge længde med hver efterfølgende slåning, indtil du når din ønskede vedligeholdelse længde. Anvende en kvalitet plænen gødning efter mindst en måned efter sod er lagt og vand i godt med eller efter ansøgning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com