Søde Baby Nursery ideer

October 29

Mor og far er undertiden overvældet af alle de beslutninger, de skal gøre før baby ankommer. Design af børnehaven skal vises funktionelle endnu æstetisk tiltalende til både baby og forældre, da dette værelse er barnets retreat. Brug din fantasi til at oprette en individuel planteskole, som du, din baby og gæster vil elske.

Rustikke tema

En rustik tema børnehave er opnået med den rette kombination af møbler og dekorationer. Vælg jordfarver som beige, brune eller taupes til væggene. Indrette rummet med mørke brune møbler, herunder en barneseng, puslebord og andre elementer. Male dit barns navn på væggen med stenciler over krybbe eller på en anden væg, med andre dekorationer omkring det, som dyr. Mal et træ med grene og blade; omfatte dog ikke nogen farver som grønne. Vælg en nuance, der er lidt lysere end farven på væggen for at give det mere af en silhuet look. Overveje at male en væg i form af mursten ved hjælp af en projektor til at vise murstenene på væggen, spore omridset af dem og farve dem ved hjælp af nuancer af rød og brun maling. Holde sengetøj en enkelt farve for at matche den farve ordningen. Sengetøj med lille print vil blande godt med temaet.

Blomstermotiver tema

Floral temaer er fælles for pige planteskoler og er lavet med lethed. Vælg en farve til at male væggene. Ekstra detaljer, overveje male én væg en anden farve end tre andre. Bruge bunden af væggene til at enten hånd maling græsstrå eller anvender en premade kant, der holder sig til væggen med klæbemiddel. Male et træ på en væg, enten ved fri hånd artisteri eller igen bruge en projektor. Male blade og fugle i træet ved hjælp af en bred vifte af farver, som brune bark og grønne blade. Afhængigt af de blomster, du vil bruge, overveje maleri en buket af farverige blomster ovenfor krybbe og foring vinduer og døre med håndmalet ivy eller blomst vinstokke. Accent resten af rummet med blomstret sengetøj, og anvende nogle blomster applikationsbroderi til et stykke af møbler.

Transport tema

Transport temaer er almindeligt set i planteskoler designet til baby drenge. Male væggene en lys nuance af blå. Hånd male en curvy blacktop vej komplet med to baner, biler, lastbiler og buskads. Også male en flyvemaskine i himlen og et tog spor på en anden væg med en motor, cargo trailere og en caboose. Brandbiler, politibiler, en brand brandhane, hunde og katte kan gøre denne børnehave skiller sig ud. Du behøver ikke at male denne børnehave helt i hånden. Gøre god brug af selvklæbende væg-klistermærker eller grænser at reducere din tid og penge, så du kan fokusere på andre aspekter af udsmykning børnehave. Selvfølgelig vælge sengetøj med biler og lastbiler. Male vinyl lagerbeholdere til at matche farverne i nogle af de køretøjer samt træ breve, at præcisere dit barns navn, som du kan hænge over din barneseng.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com