Søde idéer til at omdanne en Garage til en legetøj værelse

January 18

Søde idéer til at omdanne en Garage til en legetøj værelse

Et legerum eller legetøj værelse er en glimrende måde at få børnene ud af dit hår og give dem deres eget sted at spille. Du kan også bruge værelset til at opbevare legetøj for at få disse elementer ud af vejen. Hvis du ikke har en ekstra plads i dit hus, kan du konvertere din garage til en legetøj værelse. Der er en masse søde ideer til dekorere og gøre din garage til en legetøj værelse.

Opbevaring

Hvis du ikke har planer for opbevaring, der er en god chance for, at dit barns legetøj vil ende op over hele gulvet hvor det er let at bryde og skader dem. Du skal også overveje opbevaring, hvis du ikke har plads til de varer, der var i garagen på forhånd. Se indlagringen langs vægge og højt op, hvis du har små børn. Derefter bruge søde og funktionelle stykker ned under for børnene. Åben opbevaringsbeholdere i lyse farver Lad dine børn se præcis hvad legetøj de har. Også kigge efter farvestrålende legetøj kister og opbevaring osmannerne. Disse giver mere plads til børn og legekammerat at samle.

Vægge og gulve

Der tæppe flere muligheder for at dekorere vægge og gulve i din legetøj værelse garage, herunder ved hjælp af rester. Gulvtæppe rester er efterladt efter en stor tæppe job; de fleste tæppe butikker har disse til salg. Købe et udvalg af forskellige farver og former og hænge dem op på væggene. Hober sig op enhver resterende stykker på gulvet ikke kun give farve, men også beskytte børn mod at få ondt på hårde garage overflader. En anden mulighed er tavle maling; male sektioner på væg og gulv, hvor børnene kan skrive noter og spille spil.

Møbler

Legetøj værelse er et sted for børnene at spille, men de skal også steder at sidde. I stedet for at gå den traditionelle vej og picking tunge møbler, kigge efter muligheder, der er lidt mere sjov for børnene. Oppustelige møbler, såsom sofaer og stole, er en god mulighed, fordi børnene kan vælge deres foretrukne farver og have det sjovt sprænge hvert stykke. De billige priser er godt også fordi hvis ét stykke bryder, kan du nemt erstatte den. Ærtepose stole og videospil stole er også komfortabel og let at samle op og flytte rundt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com