Søde idéer til et loft lampe dække

December 30

Søde idéer til et loft lampe dække

Standard loft lamper og belysning kan være, nå, kedeligt. Mange gange de er blot simple hvide glas nuancer, der bringer ingen stil eller flair til et værelse overhovedet. En personlig loft lampe dækning vil give rummet det personlige touch, vise din kreativitet og kunstnerisk sensibilitet. Du kunne dække lampe med en interessant paraply, decoupage dæksel med japansk washi eller scrapbooking papir, dække det med et stykke kunst, trykt på vellum eller gøre en mosaik ud af det med translucent glas eller havet glas stykker. Brug kun CFL eller lav-watt-pærer, at sikre sikkerhed og at forlænge levetiden på dit kunstværk. Sikkerhed er vigtigt.

Paraply

Dække et loftslampe eller lys stativ med en farverig opadvendte paraply med håndtaget fjernet. Parasoller slående især, når grupperet til at omfatte flere loftslamper--du kunne bruge en farve eller vælge paraplyer i forskellige farver. Asiatisk papir eller silke parasoller, nogle med kunstfærdige mønstre, kan bruges i denne samme måde for at forvandle dit loftslampe til en lys-up kunstværk. Sikre paraply eller parasol med fiskeliner svøbt omkring lampen post eller skjules i loftplader.

Decoupage

Kjole op en loftslampe eller lampen dække med decoupage. Sørg for at bruge gennemsigtigt papir, som iturevne stykker af silkepapir, hvis udfører decoupage. Anvendelse med decoupage medium. Hvis du ikke ønsker at ændre din eksisterende loft lampe glas permanent, kan du finde en billig reservedele, der passer til dit lampen på en sparsommelighed eller videresalg shop eller forhandle outlet og bruge den nye cover til decoupage. Scrapbooking papir eller japanske washi papir--farverige og tynde scrapbooking-lignende papir--er en anden mulighed, decoupage. Håndlavede papirer kan bruges som godt, så længe de er gennemsigtige. Brug kun kompakt fluorescerende pærer eller lav-watt pærer med decoupaged lampeskærme at undgå afbrænding.

Gennemskinnelige Vellum kunst

Opret din egen loft kunstværk ved at udskrive en visuelt tiltalende billede på vellum. Vellum kan findes i håndværk butikker og er anvendelige i computer printere. Du kan også have billedet professionelt trykt på vellum på en kontor forsyning butik. Historiske billeder fungerer godt på vellum. Vellum er gennemsigtige, så tænk på det som en måde at udskrive din kunst på en lampeskærm. Sikre vellum med decoupage medium på en lidt flad loft skygge, eller bruge fiskesnøre for at sikre det rundt i bunden af loftlampe.

Gennemskinnelige mosaikker

Oprette din egen farverige loft lampe dække ved at omdanne det til en mosaik. Brug en skygge fandt i en Sparsommelighed butik eller videresalg butik, hvis du ikke ønsker at permanent ændre din egen loft skygge. Vedlægge små stykker af gennemsigtige kunst glas, den type, der bruges til at oprette glasmosaikker, med klare varmebestandige silikone fugemasse. Sådanne glas stykker findes også som små fliser. Hvis du nyde stranden eller bor i nærheden af en, kan havet glas stykker knyttes til skyggen på samme måde. Tillad silikone til tørre helt, før genmonteres skygge til loftlampe.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com