Søde idéer til Hot Pink gardiner

May 23

Søde idéer til Hot Pink gardiner

Hvis du ser lyserøde, men kan ikke finde ud af hvordan man arbejder hot pink gardiner til din indretning, gå til enkle mønstre og tekstiler, der kun vises tvungen. Hot pink er iøjnefaldende nok på sin egen, så du er i lykke, når det kommer til at indarbejde gardiner i dit tema uden omfattende hardware og stænger. Fra køkken til camper, kan du føje elegance eller charme til windows, åbne rum og døråbninger.

Cafe gardiner

Skrue op for varmen i dit køkken med hot pink Cafe gardiner. Cafe gardiner dækker typisk nederst halvdelen af windows uden brug af omfattende hardware. Blot købe en spænding stang til køkken vinduer og dias gardiner på gennem en casement eller simpel draperier ringe til maleriske retro appel.

Dette look er ideelle for et enestående vindue over køkkenvasken eller en række af vinduer omkring en morgenmad krog. Du kan tilføje koordinerende slips-backs eller bruge spændingen stangen til dias gardiner åbne efter behov.

Niche gardiner

Hvis du har en indbygget væg niche eller flere rum rum du ønsker at dække, skal du bruge hot pink gardiner til en legende, casual effekt. For eksempel, ser en pige legetøj værelse ofte mere ryddeligt med gardiner, der dækker placeringer og rum. Du kan vælge holdbare Bomuldslærred gardiner og bruge en lang wire eller reb til at skubbe paneler på og justere på tværs af forskellige områder.

Du kan også bruge en stor ental gardin hang ned fra toppen af en mur på gulvet til at skabe effekten af en hel "væg" eller teater gardiner foran legetøj placeringer eller regelmæssigt bruges legeområder. Denne indstilling er praktisk for regelmæssigt brugte værelser, der har tendens til at blive rodet med legetøj eller crafting forsyninger.

Soveværelse Sheers

Dekorere en elegant soveværelse tema med hot pink sheers indramning et stort vindue. Vælg afdæmpet hardware såsom børstet nikkel stænger og ringene til at holde fokus på tynde som et dekorativt hovedelementet.

Ikke alle sheers er lavet af polyester. Give et soveværelse en sprød ren look med tynde linned sheers med matchende slips-rygge for at invitere en sommer brise gennem de åbne vinduer. Du kan også foretrækker tyk silke sheers for en mere formel soveværelse, men sørg for at holde resten af rummet simpelt at undgå en visuelt skrigende effekt på rummets indretning.

Døråbning Panel

I stedet for en dør, gøre et skab eller værelse-posten mere indbydende med en enkelt hot pink gardin panel dækker rammen. Installer en dekorative gardinstang over hele dørkarmen og lad panelet flyde frit på gulvet. Vælg en solid stof til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger, eller gå med en gennemsigtig stof til en rent dekorativ virkning.

Fast stof paneler er også en bekvem løsning for montering værelser, workshop værelser og hems indgange. Sørg for at bruge holdbare stænger og ringe hvis gardinerne er trukket tilbage på en regelmæssig basis.

Vintage Camper vindue behandlinger

Hvis du er heldig nok til at eje en autocamper eller vintage Volkswagen bus, dæk det ud med hot pink gardiner. Hvis din camper ikke er allerede udstyret med gardinstænger over windows, kan du oprette din egen "stænger" ved at knytte klæbende hook og loop klud skruer til camper interiør grænser op til toppen af windows. Holde ekstra skruer til de øverste bagsiden-sider af gardin paneler og har du gardiner kan du nemt ændre eller vask efter behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com