Søde måder at dekorere dit badeværelse uden at bruge nogen penge

October 29

Søde måder at dekorere dit badeværelse uden at bruge nogen penge

Drej din kedelig badeværelse i et indbydende rum, hvor du kan slappe af i karret eller primp til en aften uden at føle som om du er en lastbil stop i omklædningsrummene. Selvom dit budget for home decor kan være næsten ingenting, er der mange måder du kan dekorere dit badeværelse uden at bruge nogen penge. Kig gennem dit hjem for elementer, du kan flytte ind i dit badeværelse samt elementer, du kan genbruge og remake.

Badeværelse gardiner

Opret din egen udenfor badeværelse gardin ud af gamle lagner at funktionen usædvanlige mønstre. Hvis du ikke har metalringe at placere inden for gardin huller til at hænge gardinet, blot lave huller i stoffet med en saks til ophæng formål. En anden mulighed er at sy flere gamle plader for at lave et nyt badeværelse gardin, eller kombinere diverse stykker af skrot stof til at gøre en stof "collage" som din nye gardin.

DIY frimærker og Stencils

Lave dine egne frimærker til at dekorere dit badeværelse ved at genbruge gamle svampe og skære dem i assorterede figurer. Hvis du allerede ejer svampe i assorterede figurer, såsom nogle lavet til børn, bruger dem til at lave svamp designs og mønstre på dit badeværelse væg så godt. En anden "stempel" ideen er at bruge din og dine familiemedlemmer fødder og hænder til at lave frimærker på dit badeværelse væg; simpelthen holde fødder og hænder i maling og presse dem mod væggene hvor det ønskes. Skære assorterede stencils ud af pap eller karton og spor dem ind på dit badeværelse væg med maling eller endda oliekridt.

Kurve

Brug vidjer og plast kurve og placeringer du har liggende omkring huset som søde opbevaringsbeholdere til badeværelse poster. Fyld en kurv med hårprodukter, en anden med badeprodukter, en anden med makeup, og en anden med skønhed værktøjer, såsom krøllejern og blæse tørretumblere, som ser bedre end at have makeup og hår plejeprodukter strøet om dit badeværelse og også gør dit badeværelse en mere organiseret område til brusebad og prep.

Planter og andre indretningsdekor Idéer

Hvis dit badeværelse har vinduer, der kan streamer en god mængde af lyset, flytte nogle af dine planter ind i dit badeværelse, hvor det er relevant. Tropiske og semi-tropiske planter er ideelle til badeværelse display, men nogen planter du har vil gøre. Placere en eller flere planter på toppen af dit toilet, på dit badeværelse vask, ovenpå badeværelse frysere, eller på deres egen plante stå hvis det er muligt. Yderligere ideer til søde, gratis badeværelse indretning omfatter at arrangere et par stearinlys fra din stearinlys samling som ønskede omkring dit badeværelse eller tørring blomster fra din haver at skærme i kurve og vaser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com