Søde måder at dekorere døre

May 30

Søde måder at dekorere døre

Søde dør design appellerer til børn, teenagere og nogle voksne, der stadig nyder barndom tegn, farver og billeder. En veldesignet dør sætter tonen for hele rummet, da det er en indretning element, som folk lægger mærke til først. Oprette en yndig indgang, der blander godt med tema og farve ordningen af rummet.

Malede Designs

Omdan din søde ideer direkte på ydersiden af døren med farverige maling. Maling rainbow mariehøns, hvalp hund ansigter, sovende killinger eller andre dyr, der stråle med cuteness. Skabe små design omkring kanten af døren, eller har disse skabninger hele hele døren. Du kan male døren en pastel ensfarvet først, og derefter male dine designs eller male cute critters direkte på en hvid dør.

Decal kalkmalerier

Bruge decal klistermærker til at oprette en miniature vægmaleri på forsiden eller bagsiden af døren. Denne idé fungerer godt for en dør, der fører ind i et legerum, barns værelse eller andre underholdende område. Billede en scene, du vil oprette, og derefter finde klistermærker, der matcher med denne idé. Eksempelvis kan finde en rådyr design samt fugle, planter og andre dyr, du se i en natur vægmaleri. Alternativt, en mystisk tema omfatter svampe, feer, planter og enhjørninger. Holde dine decals på døren, og foretage justeringer, før du opretter det helt rigtige look. Disse klistermærker og slukkes let og ligner malet kunst.

Dør Hanger ideer

Oprette yndig døren bøjler til brug overalt i huset. Gøre en miniature pink silke pude med en flæse trim og et stykke stof på forsiden, der siger "Forstyr ikke" på den ene side og "Velkommen" på den anden. Eller dekorere plain bogmærker med hvalpen, killingen eller bunny klistermærker, og derefter vedhæfte et bånd for at oprette bogmærker, der også tjener som døren bøjler. Alternativt, naturlægemidler breve udsmykket med buer og bånd håndtag frigive en behagelig duft samtidig også darling døren bøjler.

Andre ideer

Pop-out indretning stykker kan hjælpe dig med at oprette det udseende, du ønsker. Lim søde dekorationer på døren, som skinnede tusindfryd, animalsk knapper og bamse-formede spejle med lyserøde sløjfer på toppen af hver spejl. Du kan også vedhæfte en kurv på den øverste del af døren og fylde det med din datters favorit udstoppede critters eller plast pony dukker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com