Søde måder at dekorere en lille soveværelse

February 14

Søde måder at dekorere en lille soveværelse

Små soveværelser er blandt de mest vanskelige at design rum i et hjem. Begrænset gulvplads tendens til at føle trange når møbler er på plads, og rodet engang personlige præg og ejendele er tilføjet. Det er vigtigt, at designteknikker og møbler udvalg tager disse mindre dimensioner tages hensyn. Valg af farver, som lyse rum og møbler med mindre proportioner, kan hjælpe med at forbedre et lille rum, hvilket gør det lige så komfortabel som alle andre rum i huset.

Farve

Vægfarve er en væsentlig bestanddel i ethvert rum, men er især vigtigt, når man planlægger design til et lille rum. Holde sig til lyse farver - hvid, creme og pasteller er ideelle som de vil reflektere lys, gør rummet føler lysere og større. Det er bedst at helt undgå mørke farver, som de gør rummet føles lukket og mere begrænset. En enkelt vægfarve er at foretrække frem for flere nuancer, og hvis det er muligt, male alle lister den samme nuance.

For en sød farve tilføjelse, tilføje nogle geometriske mønstre på væggene i farver som kontrast de vigtigste nuance. Dette tilføjer visuelle interesse til rummet uden at være påtrængende eller at tage op plads.

Møbler

Møbler bør skaleret ned i et lille rum og begrænset så meget som muligt. Opsøge stykker, som tjener mere end ét formål og udnytte reoler til at fjerne unødvendige bogreoler. Tilføje en hule vinduesplads vil tilføje nogle komfortable siddepladser og tjene som skjulte storage til sko, anvendte aarstidsbestemt beklaedning eller andre sjældent elementer.

Spare plads ved hjælp af en fuld eller queensize store seng i stedet for en konge, og vælg storage stykker, som arbejder inden for den lille plads. Placeringer som rulle under sengen eller æstetisk tiltalende nok skal placeres på hylder er ideelle. De fleste hjem udsmykning butikker har et bredt udvalg af klud placeringer i lyse, sjove farver, som er ideelle for at skjule objekter samtidig ser godt ud. En platform bed frame er diskret og lav i højden, hvilket betyder, at det ikke vil være overvældende i et lille rum.

Belysning

Tilføje lys til et lille rum giver det en større, mere åben føler. Den bedste belysning er normalt naturligt lys, hvilket betyder, at rene gardiner er en ideel løsning. Hvis naturligt lys er begrænset, er bløde pærer det næstbedste. Sporet belysning er et godt valg, da det ikke tage meget nødvendige gulvplads, er blødt og justerbart og kan vinkles efter behov for at lette især mørke områder.

Et sjovt indslag, især for teenagere værelser er smukt farvet papir lanterner. Disse stykker er normalt hang fra loftet og kan justeres til at fremhæve mørke steder i rummet. Derudover gør deres varierede størrelser dem ideelle til små rum og det sjove farver tilføje til look mens du tager minimal plads.

Wall-monteret lys er en anden god mulighed, men og barske eller fluorescerende pærer bør undgås. Tilføje et spejl eller to til at mure overfor den vigtigste lyskilde til at skabe den visuelle effekt af mere plads.

Tilbehør

Holde accenter og tilbehør minimal til at forhindre en rodet følelse til rummet. Hold størrelsen på hvert stykke proportional med den samlede størrelse af rummet, for at stoppe dem fra at være overvældende. Tilføje nogle indrammet udskrifter på væggene, en vase med blomster til tabellen side og et par nips at bringe i et personligt præg. Disse stykker skal passe med den overordnede farveskema i rummet, eller for ekstra blikfang, Vælg et par stykker med fed, lyse farver.

Alle materialer i rummet bør holdes let og bør har enkle mønstre eller plain farver. Vindue nuancer i naturlige materialer, herunder bambus eller lys-farvede klud, vil tilføje privatliv når lukket mens tillader lys i, når de åbnes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com