Søde måder at dekorere et badeværelse

August 5

Et badeværelse kan være dekoreret på måder, der ikke kan du overveje til et andet rum i huset. Badeværelser er normalt de mindste værelser i et hus, og derfor nogle gange blive forsømt under udsmykning processen. Omfavne dit badeværelse og dekorere det i en sød og kreativ måde, der vil bringe et smil hver gang nogen kommer ind.

Temaer

Søde temaer give frihed til at være kreative, samtidigt med at nedgang grundlæggende retningslinjer for at følge. Hvis badeværelset er for det meste brugt af børn, overveje en kid-venlige tema som aber eller andre jungle dyr. Bugs, såsom humlebier eller mariehøns, gør også en sød tema. Andre valgmuligheder omfatter bamser, frøer, ænder, cirkler, slik, frugt eller blomster. En naturlig tema også fungerer godt--strand, tropiske, nautiske eller skov er eksempler. Badeværelset har ikke at være for børn for at udstille en af disse temaer. Nogle gange er det sjovt for voksne at lade løs og nyde en barndom favorit, uanset om det ser en tegneserie eller gennemføre et barn-lignende tema.

Farver

Brug lyse, festlige farver for at fikse op et badeværelse på en sød måde. Farverige maling kan gøre den lille rum føler pulserende. Vælg en farvepalet, som du nyder. Hvis du elsker lime grøn men bange for, at det kan overmande de fleste rum i hjemmet, skal du bruge denne farve i et badeværelse. Tilføje en sommertiden tema og bruge hot pink blomster eller lilla sommerfugle til accent limegrøn. Andre eksempler omfatter lyse blues med grønne og røde fisk eller gule ænder. En gruppe af lyse farver kan også bruges til at oprette en indviklet, geometrisk design.

Tilbehør

Tilbehør kan gøre et badeværelse søde væggene er malet en usædvanlig farve eller ej. For eksempel, ville brusebad gardin ringe med store blomster eller dame bugs supplere en badeforhæng, der skildrer billeder af det samme objekt. Lille counter varer med en finurlig design kan bruges til at supplere badeværelser bygget op omkring et bestemt tema. Håndklæder og tæpper bør også supplere indretningen, hvad enten det er gennem særlige farver eller en trykt design. Andet tilbehør, der synes kedelig kan bruges til at forbedre et tema. For eksempel, har selv skraldespande udføre temaet. Med en dam tema, for eksempel, dåser papirkurven kan synes at have fisk svømmer rundt, gul gummi ænder på en blå baggrund eller en scene af frøer og lily trædepuder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com