Søde måder at hænge Single-Panel gardiner

June 7

Søde måder at hænge Single-Panel gardiner

Enkel og utilitaristiske, et enkelt panel gardin er simpelthen et panel af stof, der hænger over et vindue til at blokere lys og tilføje personlige oplysninger. Traditionelle metoder til hængende et panel gardin omfatter hænge den på en stang, enten ved dens syet i stang lomme, eller med klip ringe. Men hvis du gerne vil være kreativ og lave noget lidt anderledes. der er masser af super-søde måder at hang bedømmelseskomite gardiner.

Bånd eller reb

Hvis du sy knappen huller eller tilføje tyller til toppen af din gardin-panel, kan du hænge det fra en gardinstang med bånd, som ser charmerende i en lille piges værelse, eller brug reb, der er en yndig touch til en lille dreng cowboy-tema værelse. Simpelthen sløjfe bånd eller reb gennem knaphuller, og skub stangen gennem bånd eller reb. En anden mulighed er at skære individuelle længder af båndet eller reb for hver knap, og binde dem rundt om stangen.

Hockeystave eller Baseball Bats

Hvis du har fået en sports møtrik i dit hjem, dekorere hans soveværelse eller spillehal i hans foretrukne sport. Hvis baseball eller hockey passer regningen, erstatte baseball bat eller hockeystave til gardinstænger, som fungerer særdeles godt med tab-top gardin paneler, der har syet på faner at glide omkring hockeystav eller baseballbat.

Tørresnor og klemmer

For et vaskerum eller endda en lille piges værelse er en klog og sød gardin-hængende idé at strække en ledning på tværs af toppen af dit vindue, og klip gardiner op på ledningen med klemmer. Du kan næsten garantere, at dine venner og naboer vil mærke og ville ønske, de havde tænkt på det først.

Drapering

Til denne metode, hænge en gardinstang over dit vindue og simpelthen drapere gardiner over stangen. Denne metode fungerer bedst for gardiner, der er brevpapir og kortere, såsom kapper. Tørklæde kapper er let draperet og svøbt omkring gardinstænger. En charmerende look til køkkenet er at drapere vintage viskestykker over en stang til en one-of-a-kind valance.

Grene

Du kan bruge lange, slanke grene i stedet for gardinstænger. Denne idé er svarer til at bruge hockeystave eller baseball bats, men er mere egnet til en familie værelse eller ethvert rum i huset i stedet for at være begrænset til en sports-tema værelse. Grene fungerer godt i en afslappet, rustikke rum. Mens lige grene selvfølgelig fungerer godt og er nemme at bruge, prøve grene, der er lidt skæve for en naturlig, ufuldkommen vibe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com