Søde måder til at dække et skab

October 15

Søde måder til at dække et skab

Selv de mest velorganiserede closets, når mangler døre, kan give et rum et rodet udseende. Således, hvis dit skab ikke har en dør, du skal komme op med en anden måde at dække skab indgangen. På den måde, forbliver hvad der er indeni det uden for visningen. Heldigvis er der flere søde og relativt billige måder at gøre dette.

Gardiner

Gardiner giver et perfekt dække for dit skab indgang. Brug en spænding stang til at hænge smukke gardiner fra rammen af din dør, eller montere en dekorative gardinstang over dørkarmen til at hænge gardiner fra. Vælg gardiner i en tyk materiale og undgå ark tekstiler, der giver besøgende et smugkig på hvad der ligger bag dem. Overvej din udsmykning tema og farverne i dit værelse til at finde et gardin, der vil passe ind i resten af rummet. Kontroller, at gardiner nå hele vejen ned til gulvet. Hvis ikke, kan du gøre din egen gardiner nemt ved at få et stykke stof lidt længere end døren og sy en søm hele vejen rundt og krog øjne på den øverste kant.

Klud paneler

En lidt anden tage på gardiner er klud paneler, der nå fra loftet på gulvet og oprette en gangbro i dit soveværelse. Du skal bruge to paneler til dette. Blot har stof, der passer til din indretning, skåret, så det er lidt længere end længden mellem dit loft og gulv. Sy i en hem af hvert panel. På de nederste to hjørner af hvert panel, sy i eller ellers lægger to små magneter eller tunge knapper til at afveje nede i bunden af din paneler. De øverste to hjørner skal have krog øjne. Tillægge dit loft at hænge toppen af din paneler fra reoler kroge. De bør oprette en L-figur, så du skal gå omkring dem til at komme ind i — eller se i — dit skab. Panelet, der vil hænge parallelt med skab forstuen bør være 2 til 3 fødder væk fra posten — lige langt nok for dig at gå forbi det komfortabelt.

Folding Screen

Folde skærme kommer i en bred vifte af farver, materialer og størrelser. Vælg en sammenfoldelig skærm, der har mindst to paneler og er så høj som dørkarmen. Placer skærmen flere fod foran indgangen skab i en L-figur til at oprette en mini gangen ind i dit skab. Dette vil gøre det vanskeligt for besøgende at se skabet indgangen. På samme tid, behøver du ikke at flytte noget til side til at komme ind i skabet.

Blinds

Vinyl blinds installeret på en døråbning kan gøre forstuen til et skab ligne en lang vindue. Tage nøjagtige målinger af skabet døren ramme. Derefter, besøge et hjem forbedring butik og brugerdefineret rækkefølge blinds, der vil nå fra toppen af døren helt til gulvet. Når du har brug at komme ind og ud af dit skab, i stedet for at åbne og lukke en dør du vil være at trække på snor til at løfte dine blinds. Holde blinds lukket, så ingen kan kigge henne ved rod bag dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com