Søde skab ideer

June 7

Skabene er ikke bare for at hænge tøj og lagring væk sko. De er top steder at omdanne til hyggelige kroge og søde blinde passagerer. En overset linned skab kan blive en blomstrende, lyse hjem kontor. Typisk rodet med hjem forsyninger, kan et skab få en tilføjelse af lagerbeholdere og vægbeklædning at forvandle rummet til din egen private destination. Når du tror, du ikke har nok plads i en lille skab, Prøv disse tips og tricks til at hjælpe dig med at forestille sig, hvad pladsen kunne være.

Tilbehør

Opret ekstra plads i skabet ved hjælp af et sæt af vintage kufferter. Ikke bare lade dem stablet i skabet til at bruge når du rejser---de kan fordoble som et område for opbevaring mens du kigger attraktive i rummet. Gamle kufferter kan bruges til at gemme sengetøj og trøjer eller out-of-season tøj. Tapet skabet med levende tapet i en polka dot design. Bruge tapet for at line en walk-in closet for at oprette en improviseret påklædningsværelse og give varme i rummet. Dekorative tilbehør såsom en alle hvid lysekrone giver en sød, finurlig display samtidig skabe yderligere lys.

Home Office

Forvandle en lille skab til et hjemmekontor. Ved hjælp af en underudnyttede skab og dreje den i en sød og hyggelig hjemmekontor skaber et konkret arbejdsområde. Tilføjelse af et pegboard bag skrivebordet giver et område til at hænge billeder og tilbehør. Custom-indrammet opslagstavler er omfattet i illustrationer skabe et brændpunkt i rummet. Åben væghængt reol giver plads til home office-produkter og holder rummet overskueligt. Tilføj farve og sjov måde at skabet ved at tilføje gulv til loft gardiner i stedet for døren. Ekko farverne i værelset som gardiner. Blomster eller stribede gardiner skaber en soft touch i rummet. Del gardiner, hvor kontoret er i brug og drage dem lukker i slutningen af dagen. Holde døre på hjemmekontoret til at drage fordel af ubrugt plads. Line hver dør med pegboard for hængende kontorartikler som saks og herskere.

Læsning Nook

Tage en ekstra skab i hjemmet og gøre det til en hyggelig læsning nook. Tilføjelse af en drømmeseng eller enkeltsenge giver et sted for napping. Væg sconces og dekorative kunstværker monteret i læsning nook kan bringe varme til rummet. En indbygget bænk beklædt med en overdimensioneret pude i en sjov, finurlig mønster som et espalier eller striber tilføjer et anfald af realisme til skabet. Tilføje lagerbeholdere under bænken i lyse mønstre til at give en eksplosion af farve til rummet som et hjem for bøger og tæpper. Amp op læsning nook med tavle maling. Skrive ud yndlingsbog citater eller digte på plads til at give inspiration mens du nyder de hyggelige rammerne af din nye læsning nook.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com