Søde soveværelse idéer til en Aqua farvet sengetæppe

October 24

Søde soveværelse idéer til en Aqua farvet sengetæppe

Aqua er en beroligende og beroligende farve, der er ofte en påmindelse om havet. Det er en alsidig farve, som du nemt kan bruge til at designe en sød soveværelse. Aqua kampe med en bred vifte af andre farver for at skabe et stilfuldt soveværelse til nogen køn. Den enkleste måde at designe dit værelse er til at dekorere rundt din aqua sengetæppe.

Vægge

Vælg en vægfarve, der er den samme som din sengetæppe eller i en lysere eller mørkere nuance af aqua. Male væggene i en farve, der gør dem synes at aftage, såsom blå eller grøn. Rummet kan også males med striber i to forskellige nuancer af aqua eller aqua og hvid. Ligeledes kan du male hele rummet i hvid eller male en væg aqua som en accent væg og de andre mure i en lysere nuance af aqua eller hvid. Derudover kan du bruge tapet på væggene i et print med en dominerende farve af aqua.

Sengetøj

Mix og match dit sengetøj for at skabe en sød brændpunkt i rummet. Dække din seng med et lagen, flad plade og pudebetræk i forskellige nuancer af aqua. Ligeledes, bruge orange, som er Aquas komplementære farve eller farve direkte overfor det på universal farvehjulet, i dit design. For eksempel, bruge orange pudebetræk til at matche din aqua sengetæppe. Derudover kan du mikse og matche prints, såsom striber, geometriske og blomsteragtige mønstre, der har aqua, grøn og lime. Denne farvekombination bruger analog farveskema, eller farver, som er side om side på det universelle farvehjulet. Derudover eksperimentere med andre farver, der går godt med aqua, pink og gul.

Vindue behandlinger

Vælge vindue behandlinger i aqua til at matche din sengetæppe er en sød idé. En anden sød idé for dit vindue behandlinger er at vælge en farve fra dit sengetøj, såsom orange, grøn eller lime grøn. Det ville også være sød til at bruge den samme trykt stof for dit vindue behandlinger som print, som du bruger til dit sengetøj. Desuden ville en seng med solid ark og trykte vindue behandlinger i en af de solide farver se sød i et værelse.

Tilbehør

Du behøver ikke at bruge aqua for alle tilbehør i et rum med en aqua sengetæppe. Du kan matche dine tilbehør, så de pop i rummet, såsom orange pyntepuder eller et orange område tæppe. Vær ikke bange for at bruge billeder i dit design, som udsmykning med zebra print pyntepuder i aqua, orange, grøn, limegrøn, gul eller lyserød. Pynt med en aqua, orange, grøn, lime grøn, gul eller lyserød bordlampe. Et glaskrukke fuld af muslingeskaller går godt i et rum med aqua, især i en beach-tema værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com