Søde ting til at hænge fra loftet for Decor

November 9

Søde ting til at hænge fra loftet for Decor

Du kan tilføje til udseendet af et værelse og fortsætte et tema ved at hænge søde elementer fra loftet. Loftet er ofte en spildplads, prydet med en frakke af maling. Det kunne være et sted at fremvise en personlig samling eller hobby, gemme værdifulde hyldeplads for andre varer. Når dekorere dit loft, overveje sikkerheden først. Fast anker hvert element og tage hensyn til headroom behov under lav-hængende stykker.

Stjerner

Oprette et univers af stjerner på dit loft. Applikationer, decals og pakninger af plast klæbende glød i mørke stjerner er tilgængelig, men du er ikke begrænset til udsmykning på den flade overflade. Du kan afbryde et par eller en stor gruppe af stjerner fra fiskesnøre. Tynd, klar fiskeliner forbliver relativt usete og kan fastgøres med en lille dråbe lim eller blot bundet omkring hver stjerne. Tilføje et par rumskibe, måner og planeter for en mere komplet rum eventyr.

Modeller

Modelfly, fugl tal eller en samling relaterede flugt gør et naturligt valg for display nær loftet, men du behøver ikke være begrænset af disse idéer. Enhver samling kan hænge fra loftet, hvis du har de korrekte mounts til sikkert holde varerne. Tandtråd er en billig mulighed for suspension letvægts elementer. Stifter eller små negle kan bruges til at knytte dine varer med minimal skade.

Hængekøjer

Netto hængekøjer hang fra loftet kan tilbyde out-of-the-way opbevaring samt visuel interesse. Streng flere på en linje for en jungletema. Fyld dem med eksotiske udstoppede dyr eller udstoppede dyr, som dit barn ikke længere spiller. Hængekøjerne kan også bruges til at suspendere puder eller ekstra tøj ud af vejen. For en strand tema, dække ydre af hængekøjer i muslingeskaller og drop nogle af skaller fra loftet på sejlgarn.

Krystaller

Brug dekorative bånd til at Dingle krystaller fra loftet i nærheden af din windows. Krystallerne kan bedre fange lyset, vise prismer og vise deres farver med baggrundslys fra solen. Andre farverige sten og mineraler, såsom tynde skiver af tonede geode, vil også være mere mærkbar og bedre værdsat når arrangeret i nærheden af en lyskilde, som omkring en overhead lys armatur. Omfatte et par fossiler for at tilføje tekstur til din skærm.

Souvenir tæpper

Vise en arvestykke quilt eller baby tæppe hvor du kan se og nyde det ved at centrere det på loftet. Beskytte stoffet ved at have varen monteret på eller inden for en ramme og montering rammen til loftet. En farverig gobelin uformelt vises muligvis af Krydsegenskaber det direkte til loftet eller ved at sikre hvert hjørne til en øverste hjørne på hver væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com