Søde udsmykning ideer til en Preteen pige 's soveværelse

March 27

Søde udsmykning ideer til en Preteen pige 's soveværelse

Preteen piger er ofte lige begyndt at udvikle deres egen sans for stil, og som de vokser, er stadig i stand til at træffe deres egne valg. Det er almindeligt for preteen piger ønsker at nyistandsætte så deres værelse afspejler deres skiftende smag. Arbejde med din preteen til find udsmykning løsninger, der vil arbejde for jer begge mens tildeling autonomi hun craves.

Sengetøj

Sengen er omdrejningspunktet for et værelse, så du kan bruge strøelse som udgangspunkt til at dekorere resten af rummet. Blomstret sengetøj og dyner byder på lyse farver arbejde godt med preteen piger. Tilføje masser af pyntepuder til at give sengen et luksuriøst look. Wicker hovedgærde vil behage preteen piger, der leder efter en blød, romantisk look, mens en rullet sort metal hovedgærde giver en edgier look. Undgå tendenser som dyner med aktuelle berømtheder, medmindre du har planer om at erstatte strøelse, når din datter voxer sin forelskelse.

Vægge

En af de billigste måder at give et værelse en helt ny look er at tilføje en frakke af maling. Guide din preteen for at vælge en farve, som hun er tilbøjelige til at nyde i sine teenage år. Bruge en favorit kaste pude eller dyne for at få ideer til en farve, der vil supplere sengen. Må ikke overse kunst til væggene. Tilskynde din preteen at vælge kunst, der går ud over den nyeste trend. Hvis hun insisterer på en plakat med den nyeste teen idol, men ramme det i en genbrugelig plakat, så hun kan erstatte det når sin smag ændres. Bruge flytbare væg decals til yderligere tilpasse rummet--da de ikke er permanent, behøver du ikke at genfremstille hvis hun dæk af udseendet.

Belysning

Belysning bidrager til at skabe stemning for et værelse, og sjov, kan funky belysning ofte være lige den ting at give en preteen pige med det udseende, hun ønsker. Prøv en bordlampe med en beaded lampeskærm eller en gulvlampe med flere lyse sconces. For en billig belysning mulighed, der fungerer godt i et værelse, hænge papir kinesiske lanterner i en klynge af varierende højder. Må ikke overse lysekroner--en pige der kan lide at princess look vil sandsynligvis finde denne belysning til sin smag.

Gulvbelægning

Hvis du udskifter Gulvbelægning i din preteen værelse, kan du overveje at bruge tæppefliser til at give rummet en eklektisk udseende. De kommer i en bred vifte af farver og teksturer, så din preteen at vælge fra en bred vifte af stilarter. Skakternet og andre mønstre kan oprettes fra fliserne, så godt. Husk at jo mere isoleret gulvet er, færre lyder du vil være i stand til at høre fra hendes værelse--en velsignelse, når hun kranksæt op i radioen. Derudover er smide tæpper en hurtig måde at give et værelse en nyt udseende. Koordinere tæppe med sengetøj for et sammenhængende udseende. Din preteen kan finde tæpper i form af en daisy eller en smiley ansigt til at være en sød tilføjelse til hendes værelse. Kaste et par store pyntepuder på gulvet for at give hende og hendes venner et sted at slappe af.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com