Sødeste Baby værelser

December 29

Sødeste Baby værelser

De sødeste baby værelser kan omfatte virkelig enhver form for udsmykning ordning. Nøglen til at skabe en påfaldende søde baby værelse er at have særpræg møbler med supplerende eller harmonisk kontrasterende dekorative accenter. Alt i alt bør rummet have et tema, der er umiddelbart synlige det øjeblik du træder ind i rummet.

Eventyret værelser

Eventyr tema planteskoler virkelig giver rummet en magisk stemning. Sådanne værelser opnå dette look med en stor stof baldakin lavet af satin eller silke hang over sengen med fløjl buer som accent dekorationer. Alternativt, en krybbe med en udskåret, forgyldte hovedgærde formidler denne majestætiske udseende så godt. Et stort vægmaleri af berømte eventyr scener, f.eks Rapunzel svigter hendes hår eller Guldlok og de tre bjørne, hjælper med at trække temaet sammen. Gardiner så dramatisk som baldakin og en stor lysekrone bidrage til at gøre rummet synes som om det er inde i et slot. Tilføje en chaise lounge eller besvimelse sofaen til curling op med en billedbog og læsning.

Dyr temaer

Børn elsker ofte dyr, og bløde tøjdyr eller majestætiske dyr gør ofte for en yndig baby værelse, der er let at dekorere. En måde at skabe en animalsk brændpunkt i rummet er at få en specialitet krybbe i form af en bamse, svane, delfin eller kat. Linje hylderne med rækker af Plys udstoppede dyr. Dekorere væggene med et vægmaleri af en berømt illustration fra en børnebog, der er udstyret med dyr, som "Charlotte's Web," "The Jungle Book" eller "The Chronicles of Narnia.."

Dream Garden

En drøm haven tema børnehave er en måde at lade ydersiden i men i en fortryllende måde. Hænge guirlander af faux blomster og ivy ovenfor krybbe i fejende, bølge-lignende mønstre. Overvej selv indpakningen guirlander rundt om benene på krybbe. Et vægmaleri af en enorm træ fuld af blomster, frugt og fugle skal pryder byens ene væg. Sengetøj af sengen bør have blomsterarter mønstre og vaser med friske blomster skal pryde tilgængelige overflader. Stencil mønstre af blomster og blade på natbordet og kommode i en udvalg af bløde pastelfarver som en ekstra detalje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com