Sofa møbler reparation

October 15

Sofa møbler reparation

Sofaer er tilbøjelig til skade, fordi de er en af de mest anvendte stykker af møbler i et hjem. Sofaer blive beskidt og kan kræve rensning. Sofa betræk kan rive over tid, og muligvis blive tilbagebetalt eller restitched. Kæledyr kan skabe ravage på sofaer, og undertiden træben og rammer på en sofa kan skal repareres, især når de er antik.

Instruktioner

•Tag puder og puder fra sofaen. Undersøge sofa Bestem omfanget af skaderne. Undersøge polstring. Kig på bagsiden og undersiden af sofaen. Vende sofaen på sin side omhyggeligt. Kontrollere, om der er skader på benene.

•Sæt gamle aviser på gulvet rundt i sofaen. Sætte på en støvmaske og plastik engangshandsker. Bruger 320 sandkorn sandpapir, forsigtigt sand træramme og benene på sofaen hvis træet er tilhugget, slidt eller behov for lakering. Brug en ren pensel eller tack klud til at fjerne støv, træ.

•Brug trælim, systemkortets nogen opløftede stykker af træ på rammen og ben når du er færdig slibning. Bruge epoxy lavet til træ på rammen af sofaen, hvis der er store spalter eller gouges. Holde træet på plads i et par sekunder, eller indtil de træ obligationer sammen. Lad træet og epoxy lim tørre natten over.

•Fyld i hårfine revner eller mindre Gruber i træ med træ fyldstof. Fjern eventuelle overskydende fyldstof med en ren klud. Lad den tørre natten over i sofaen. Sand lim, epoxy og træ fyldstof sektioner den følgende dag med en 150 sandkorn sandpapir. Sand let og fjerne træ støv med en ren malerpensel.

•Stain benene og rammen af sofa nu, træ refinished. Anvende to frakker af vandbaseret bejdse på træ. Lad den første frakke tørre før du anvender en anden frakke. Når pletten er tørret, anvende en insekt og vandtæt lak på træ til at forsegle den. Anvende to frakker. Lad den første frakke tørre før du anvender en anden frakke.

•Patch lædermøbler hvor der er huller, tårer eller falmet steder med en læder patch kit. Sikre, at plasteret matcher det anvendte på sofaen læder. Efter de vejbeskrivelser er inkluderet i patch kit, placere lappe over området hvor der er skader. Placere et dampstrygejern, indstille til medium varme over patchen, så det synker ind i læderet. Sand patch med sandpapir inkluderet i sættet. Fjern støv med en ren malerpensel. Istandsættelse af lædermøbler efter lappe hos læder balsam.

•Få nogen beskadiget polstring på sofaen. Fjerne det gamle betræk med polstring saks. Starter på bagsiden af sofaen, strække den nye pre mellemstore møbelstof på tværs af rammen sofa. Hæft stoffet ind i rammen med en korte pistol. Stræk stoffet på forsiden af sofa, hæftning som du går. Sikre, at stoffet er fortsat stramt og ikke flok i sektioner. Betrække armene endelig. Trim off enhver ekstra stof, og Hæft enderne på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com