Sofa vs kærlighed sæde

January 1

Sofa vs kærlighed sæde

Når du køber møbler til en ny bolig eller lejlighed, skal alle detaljer fra stole til tabeller arbejde, så du vil føle sig godt tilpas i din stalde. En af disse møbler køb, en sofa, kan være en svær beslutning for mange købere, især når det er en beslutning om at købe en fuld sofa eller en kærlighed sæde til din stue.

Sofa

Sofa går med to navne: en sofa og davenport. Ifølge lavet hvordan måler en fuld sovesofa 84 inches lang og pladser tre til fire personer, afhængig af størrelsen af personerne.

Modulopbygget Sofa

Hvis du bor i et stort boligareal, giver de modulopbyggede sofa en tilpasselig indstilling. Denne sofa sælger som de traditionelle tre-sæders mulighed, men du kan købe yderligere siddepladser. At tilføje til den modulopbyggede sofa, separat hver enhed i midten og indsætte den nye enhed.

Kærlighed sæde

Kærlighed sæde er en mindre version af sofa, måler 60 til 80 inches lang. Kærlighed sæde passer til to personer og passer til små rum eller en to-medlem familie. Kærlighed sæde, også kendt som en chesterfield eller sofa, blev populær i begyndelsen af 1900-tallet.

Sofa og kærlighed hjemsted cabriolet

Både sofa og kærlighed hjemsted kommer i en Cabriolet bed indstilling. Den konvertible sofa og kærlighed sæde har en hideaway madras gemt nedenunder sædehynder. En anden sovekabine sofa og kærlighed sæde indstilling fungerer som en futon, flugter hvor toppen af sofa eller kærlighed sæde foldes ned at blive med sædet. Dette er en mere robuste mulighed end den traditionelle hideaway seng, som du ikke behøver at bekymre sig om bed fjedre bryde. Hvis du kan lide at have selskab, har konvertible sofaen en fuld madras, der passer til to personer. Kærlighed sæde har en twin madras, sovende én person.

Sofa Versus kærlighed sæde

For folk, der bor i hjem med store stuer, en sofa passer til flere mennesker og også fylder en stor vægplads. På den anden side, hvis du bor i en lille lejlighed, kan en sofa ikke være den bedste løsning som dens store størrelse vil tage op plads til andre væsentlige møbler og gøre en levende område vises trange. Dette er, hvor en kærlighed sæde er egnet. Dens mindre størrelse giver dig plads nok til at indrette et rum, men giver samme funktionalitet som en sofa. En kærlighed sæde fylder også ulige rum, der har brug for et opholdsområde. For eksempel, hvis du bor i et hjem med en læsning krog eller en mellemstore karnap, passer kærlighed sæde disse områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com