Sofaen størrelse for en ejerlejlighed

March 17

Condo er nye, visningen er fantastisk, malingen er perfekt men sofaen passer ikke. Nogle planlægning før du køber sofaen at sikre, at størrelsen er perfekt til din livsstil og rummet. Glem ikke at måle elevator, også. Tage måling med dig, når du går på indkøb; du vil spare tid ved at vide, præcis størrelsen af sofaen, du har brug for.

Brugen af rum og samlingspunkt

Skrive ned hvilke aktiviteter vil finde sted i stuen og siddepladser kravene for hver af dem. For eksempel--ser TV: to pladser på sofaen, én person i en stol; Læser avis, en person i en stol med lampe. Bestemme omdrejningspunkt i rummet; kan det fjernsyn eller stereo, det kunne være pejsen eller vinduet billede.

Gøre en plantegning

Gør en skala tegning af rummet. Bruge millimeterpapir og en skala fra 1 pladsen til 6 inches. Tegne omridset af rummet og angiver døren og vinduesplacering, pejs eventuelt og enhver arkitektoniske detaljer, der er relevante; for eksempel er en kolonne, radiator eller aircondition-enhed. Hvis tv'et er omdrejningspunktet for rummet og er i stationær stilling, tegne den på en plantegning.

Trafikafvikling

Skitse trafikken på en plantegning. Disse er de veje, som folk vil følge for at krydse rummet eller flytte fra dette rum til et andet. Disse veje skal være 3 fod bred, så på plantegning med en 1 plads til 6 inches skala, vil de være 6 pladser bred. Hver dør, der åbnes ind i lokalet kræver 40 inches af dørudslaget plads. Angive dette rum på en plantegning. Permanent møbler, såsom TV i sin stationære holdning kræver 24 inches af plads rundt. Markere dette rum på en plantegning.

Position i sofaen

Sofaen bør være orienteret mod omdrejningspunkt--TV eller pejs, f.eks. Kig på plantegningen og bestemme den passende placering af sofaen. En sofa vil blive 36 til 48 inches dyb, hvilket er måling fra forsiden af sofaen til væggen. Dette måler seks til otte pladser på ternet papir. Den maksimale længde, der er tilgængelige for den sofaen indikeres ved antallet af pladser på millimeterpapir på den placering, du har valgt. Tælle antallet af firkanter og formere det med seks. Subtrahere 24 inches for hver ende tabel, hvis det kræves, fra denne maksimale antal. Hver person, der sidder på en sofa kræver en pude, og dette gennemsnit til 30 til 35 inches af sofaen længde pr. person. For eksempel, hvis den ledige plads er 120 inches og to side tabeller er påkrævet, er den maksimale plads til en sofa, og derfor den maksimale længde sofaen kan være, 72 inches, en to pladser.

Alternativer til en Sofa

Det kan være fremgår af plantegningen at maksimumstørrelsen sofa ikke er tilstrækkelig til dine krav, som du fastsat af skik rumlisten. Måske separate stole, en kærlighed sæde og stol, en armless sofaen eller en stol og en halv ville bedre passer til dine siddepladser behov. Lille profil stole eller armless stole, kræve mindre areal end sofaer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com