Sofistikeret soveværelse farver

September 13

Sofistikeret soveværelse farver

Raffinement og luksus går ofte hånd i hånd med hensyn til design. Faktisk kan næsten enhver farve tage på en sofistikeret kvalitet, afhængigt af dens mætning, eller intensitet og teksturen af det materiale, som er anvendt. Visse farver, synes i sagens natur, at er savoir faire. Derudover skal soveværelse farvevalg også hjælpe nære og forny ånden. Guld, brun og lilla er betroede valg.

Guld

Guld, gennem århundreder, har været et stærkt symbol på rigdom og prestige. I østlige kultur, det betegner styrke og er ofte forbundet med royalty, ifølge utrolige kunst Department.org. Guld i soveværelset kan bruges i enhver designelement fra sengetøj til objekter. En omfangsrig silke eller satin dundyne bølgende om sengen giver en vask af lækre farve, måske gør sengen omdrejningspunktet for design. Guld voile suspenderet fra bedposts eller fra et enkelt punkt i loftet til hver bedpost, skaber en ren og skær, florlet bed kabinet for at øge følelsen af luksus. Smagfuldt anvendes, kan guld trim på væg Gulvlister, sokler eller sconces straks øge elegance faktor af rummet. Og få ting er mere overdådige end den overdådige feje af tunge guld brokade på vinduerne.

Lilla

Lilla er en anden nuance ofte forbundet med royalty, hævder Incredible kunst afdeling. Det kan også angiver spiritualitet og mystik, hvilket gør det en kvalitet valg til soveværelset. For større designelementer, finde en nuance af lilla at du bliver fortrolig med dagligt, om aubergine (lilla informeret med brun), Stedmoderblomst (dyb lilla) eller Concord grape (lilla informeret med sort). Mere levende nuancer, ligesom fuchsia eller violet, fungerer godt i små doser eller som accenter. Skår sengen i aubergine med en fast eller trykte dyne af fineste vævet bomuld. Kaste Plys smide tæpper af concord grape for en følelse af raffinement og frodige komfort på én gang. Eller læg ametyst lamper, pyntepuder og tieback gardiner til at tilføje en note af storhed til et ellers neutralt rum.

Brown

Brown betegner stabilitet, ifølge PrecisionIntermedia.com. Det ses faktisk ofte så banalt, neutral, en eftertanke. Men visualisere rige, luxe farve af mahogni, espresso eller chokolade kan bede en realisering af dens kraftfulde potentiale og inspirere dig til at tage et andet look. Endnu en moderne, strømlinet soveværelse kan drage fordel fra tilsætning af mørk chokolade polstrede læder hovedgærde. Placer en matchende læder brystet for sengetøj ved foden af sengen til en følelse af symmetri. Den statelige mahogni himmelseng, ledsaget af en kommode, har i århundreder været en fast bestanddel af soveværelse luksus. Mørke brasilianske valnød gulve låner naturlige raffinement fra en af Jordens mest dynamiske regioner, mens brun satin gardiner--især når foret med blackout stof--kan bidrage til at sikre luksus af en dyb, komfortabel søvn selv i dagtimerne. Brun silke pyntepuder i nuancer fra espresso til karamel trumfe op elegance når føjet til senge, stole, vindue siddepladser og gulve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com