Soft vs Hard ahorn brænde

July 30

dahome1.hao490.com | 520: webserver returnerer en ukendt fejl

Fejl 520 Ray ID: 210ee1bafff225b5 • 2015-08-05 01:55:48 UTC

Webserveren returnerer en ukendt fejl

Du

Browser

Arbejder

Chicago

CloudFlare

Arbejder

dahome1.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Der er en ukendt tilslutningsproblemet mellem CloudFlare og oprindelse webserver. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Der er et spørgsmål mellem Cloudflare's cache og webserveren oprindelse. CloudFlare overvåger for disse fejl og undersøger automatisk årsagen. For at bidrage til at støtte undersøgelsen, kan du trække det tilsvarende fejllog fra webserveren og indsende det vores supportteam. Vedlæg Ray-ID (som er i bunden af denne fejlside). Yderligere fejlfindingsressourcer
.

CloudFlare Ray-ID: 210ee1bafff225b5 • Din IP: 168.235.81.57 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

En brølende ild kan tilføje varme og skønhed til et rum om vinteren. Det bringer et strejf af udendørs inde. Valg af træ til brænde repræsenterer en af de største beslutninger. Visse skove brænde hurtigere, længere og generere mere varme. Soft og hard ahorn præsentere disse valg, og boligejer behov for at vide, hvilket gør den bedre brænde.

Massefylde

Hard ahorn er tættere end bløde ahorn, hvilket gør det bedre til brug som brænde. Tætte træ antænder bedre og producerer mere varme til samme størrelse log. Hard ahorn bør være krydret, før det bruges. Krydderier refererer til tørringsprocessen hvor solen og vinden fjerne fugt. Brænde købt i foråret skal tørre ud hen over sommeren og så være klar til brug i efterår og vinter. Brændende tørt træ opvarmer huset snarere end fordampende vand.

BTU per ledning

BTU per ledningen repræsenterer hvor meget varme, du kan forvente fra brændende en ledning af træ. Hard ahorn genererer 21,8 millioner BTUs, mens blød ahorn producerer 19.1 million BTUs. En ledning repræsenterer en måleenhed, 128 kubikfod for salg af brænde. Sælgere listepriser baseret på en snor eller en del af en ledning. Prisen omfatter generelt levering og stabling. En ledning af træ er stablet på en bestemt måde; 4 fod høje af 4 fod bred og 8 fod lange. Dimensioner kan ændres, så længe netledning indtager 128 kubikfod. BTU repræsenterer British Thermal Unit, en måling af varme, der er defineret som mængden energi til at hæve temperaturen af 1 lb.of vand 1 grad Fahrenheit.

Sikkerhed

Både hårde og bløde ahorn vil brænde i din pejs. Før du starter en brand med enten type af brænde, tage visse sikkerhedsforanstaltninger. Har skorstenen renses før den første brug i efteråret. Brændende træ producerer en sort rester creosot, der ophobes på indersiden af skorstenen. Hvis ikke holdes rengjort, kan det antændes og brænde ved høje temperaturer. At fjerne det, når et år reducerer risikoen. At vælge tætte brænde også aids i at holde mængden af creosot lavere.

Sammenligninger

Både hårde og bløde ahorn antændes nemt. De hver producerer en lille mængde af gnister. Fordelene ved hård ahorn ligger i dets massefylde og evnen til at producere mere varme, men enten vil producere en varm brand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com