Sol vand opvarmningsanlægget Vs. Gas

June 11

Sol vand opvarmningsanlægget Vs. Gas

Varmt vand bruges i en række Hjem-apparater, herunder opvaskemaskiner og dræn. Vand kommer ikke ind i dit hjem hot. Det skal opvarmes af en vandvarmer. En række af vandvarmere kan bruges med de mest populære er sol og gasvandvarmere. Begge har fordele og ulemper. En boligejer bør overveje hendes særlige behov, når de beslutter på hvilken en til at installere.

Sol vand opvarmningsanlægget

Solar vandvarmere er vandvarmere, at udnytte solenergi. De to hovedtyper af solenergi vandvarmere er kendt som direkte og indirekte solenergi vandvarmere. Direkte varmeanlæg har cirkulerende pumper og controls, mens indirekte gør ikke. Begge typer omfatter lagertanke og solfangere, de vigtigste dele af opvarmningsanlægget system.

Gas vandvarmeren

En anden type af vandvarmeren er efterspørgslen vandvarmeren. Disse typer kan bruge enten el eller gas til at opvarme vandet. Indkommende koldt vand er opvarmet af gas brænder og derefter bortvist på en rate af 2 til 5 gallon per minut afhængigt af kvaliteten og størrelsen på maskinen og rør.

Fordele ved Solar vandvarmere

En fordel i at have en solenergi vandvarmeren er at solenergi varmelegemer kan installeres i næsten ethvert sted hvor sollys er fundet. Nogle gange kan et hjem være i så fjernplacering at en gasforsyning eller et selskab til at installere en gas vandvarmeren ikke bliver tilgængelige. En anden fordel er, at sol vandvarmere er miljøvenlige. Solenergi er meget ren og fritager ikke kulstofforbindelser ligesom andre power systemer. Solenergi kræver også, ikke tegning magt ud af et elnet, som er sandsynligvis lavet af afbrænding af fossile brændstoffer.

Ulemper ved solenergi vandvarmere

Solar vandvarmere er desværre ikke perfekt. Solenergi, selv har begrænsninger. Nogle områder på de høje breddegrader vil ikke kunne bruge det effektivt, fordi vintermånederne ikke giver tilstrækkelig sollys. Start omkostninger for sol vandvarmere er også meget dyrt. Solenergi, sig selv fortsat en meget dyr teknologi. De indledende opstart omkostninger kan dog overvindes inden for 15 til 30 år. En tredje ulempe af sol vandvarmere er, at de har en lagertank. Fordi vand er inaktiv i lagertanke, er en stor mængde af varme tabt over tid.

Fordele ved gasvandvarmere

Gasvandvarmere kræver ikke en lagertank som mest sol vandvarmere. Således varmen fra vandet vil vare meget længere, og du behøver ikke at bruge penge til at genopvarme vandet. En anden fordel er, at gasvandvarmere kan anvendes på alle tidspunkter af dagen. Under overskyet og mørke nætter fortsætte gasvandvarmere med at arbejde, i modsætning til sol vandvarmere.

Ulemper ved gasvandvarmere

Ligesom sol vandvarmere have gasvandvarmere også begrænsninger. For én, kan ikke du udvise varmt vand fra to forskellige kilder. Det betyder, at du ikke vil have varmt vand, hvis du kører din vaskemaskine, når de forsøger at tage et brusebad. For det andet er gasvandvarmere ikke miljøvenlige, lid forbrænding at operere. Forbrænding frigiver kuldioxid i atmosfæren bidrager til drivhuseffekten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com