Solar batterivedligeholdelse

October 15

Solar batterivedligeholdelse

Solar batterivedligeholdelse er afgørende for at sikre levetid i de enkelte celler og foretage de indledende udgifter af en solar batteri effektiv. Deep cycle bilbatterier, den mest almindelige type, der anvendes i solenergi systemer, kræver kun minimal spænding test og væske analyse at levere pålidelig elektricitet over en lang periode. Korrekt brug er lige så vigtig som vedligeholdelse og forkert brug kan skade eller kraftigt reducere celle levetid.

Kontrol af spændingen

Afbryde hver celle og teste spænding hver med et voltmeter. Den korrekte afgift på batteriet skal være 12 til 12,5 volt på den nominelle strømstyrke, og det kan prøves under belastning ved hjælp af strømforbrugende udstyr på en auto dele butik. Dyb cycles bør aldrig være venstre undercharged, eller har deres ladning mindre end 20 procent af deres kapacitans.

Afprøvning af væske

Tag hætten celler på toppen af batteriet og teste svovlsyre i hver celle med en dråbetæller syre tester. Disse billig droppers indeholder små farvede bolde, der vil flyde eller synke, afhængigt af mængden af syre i væsken. En god ratio er omkring 30 procent, eller 1/3 syre til 2/3 vand for hver celle. Dette giver den rette balance af elektrolyt materiale at give kapacitans, og batteriets væske skal kontrolleres om en gang om måneden for syre niveau.

Korrekt brug af batterier

Bruge mindre energi i myldretiden end batterierne besidder, og aldrig dræne dem til mindre end 20 procent af den samlede lagerkapacitet. Deep cycle enheder beskadiges, når de nå til mindre end 20 procent af samlede vederlag, og kan kræve udskiftning eller reparation, hvis gentagne gange overused. Billige invertere, utilstrækkelig opladere og endda ødsel brug kan i alvorlig grad begrænse levetiden af et batterisystem. Beskadigede batterier bør fjernes fra banken og erstattes, da selv en enkelt dårlig batteri kan beskadige og reducere effektiviteten af de andre over tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com