Solar fugl bade & springvand

August 5

Solar fugl bade & springvand

En solar fugl bad eller springvand tilføjer skønhed, funktion og lyden af flytter vandet til din landskab. Disse have tilbehør er nemme at installere og giver en bred vifte af ydelser.

Sådan fungerer det

Solar fugl bade og springvand bruger ingen elektricitet. De er drevet af solen. Sol haven strukturer bruger en speciel panel af solceller, der indsamler energi fra solen og gemme det til magten enhedens pumpe og springvand. Springvand og pumpe flytte og filtrere vandet.

Fordele

Flytning vand tiltrækker flere fugle, giver en fugl bad springvand en klar fordel over fugl bade, der mangler vandbevægelse. Brug solenergi til magten fugl bade og haven springvand er et øko-venlige valg, da du bruger en vedvarende energikilde. Udgifter er begrænset til det første køb og rutinemæssig vedligeholdelse.

Overvejelser

Soldrevne springvand, og fuglen bade kræver sollys for at fungere. Du skal placere solpanel i direkte sollys. De fleste springvand og andre sol-enheder indeholder også et batteri til at tillade springvand til arbejde på overskyede dage. Hvis du har en lyssky værftet, der aldrig får meget sol, kan solar springvand ikke være en farbar vej.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com