Solar hus oplysninger

February 6

Med nedbrydningen af fossile brændstoffer stiger omkostninger til at bruge ikkefornybare energi. Vi har dog én ressource, der ikke vil løbe ud når som helst snart: solen. Udnyttelse magt solen kan levere energi nok til at køre helt virksomheder, boliger, hospitaler, biler og mange andre behov.

Solenergi er ikke gratis, men offentligt finansierede skattelettelser og rabatter, der tilbydes af forsyningsvirksomheder opveje mange af start-up omkostninger. Om konvertering af dine eksisterende hjem, eller bygge en helt passiv struktur, kan fordelene høj grad opvejer startomkostningerne over livet i dit hjem.

Fordele

Solenergi er fuldstændig vedvarende energikilde. I mere fjerntliggende områder kan det være mere realistisk at bruge solenergi end at køre tusindvis af fødder af dyre elektriske ledninger på tværs af ejendommen til at oprette forbindelse til en traditionel nytte. Folk føler sig en følelse af ansvar og stolthed, når de beslutter at gå sol, fordi de ved, de er at hjælpe fremtidige generationer ved at give ren alternativer til afbrænding af fossile brændstoffer-alt imens producerer en stor besparelse i deres egen elektriske omkostninger.

Energisyn

Før du designer et hus til at udnytte solenergi eller konvertere en eksisterende hjem til sol elektricitet, beregner din nuværende energi bør. Tjek din el-regninger til at se, hvor meget energi du bruger pr. måned, derefter kigge efter måder at reducere dette tal. Der er mange nemme måder at reducere dit energiforbrug, fra erstatter glødepærer med kompakt fluorescents til at gøre sikker på, at du bruger energibesparende indstillinger på alle apparater og elektronik. Begynde i det små og foretage ændringer i større og større, indtil du har gjort dit hjem så energi effektiv som kan være. Derefter genberegne din månedlige energibehov; den reviderede tal vil give dig et bedre indtryk af hvor meget solenergi du bliver nødt til at generere, og størrelsen af systemet og antallet af solpaneler dit hjem vil kræve.

Indstillinger

Der er tre grundlæggende måder at gå solar: off grid, batteribackup nettilslutning og ikke-batteribackup gitter systemer. De to hovedkomponenter af alle tre systemer er: fotovoltaiske solpaneler (normalt på taget) at fange solens stråler og en inverter til at omdanne solens stråler til elektricitet. Hvis du fodre energi tilbage til de vigtigste gitter for kreditter fra din nytte, skal du også en "smart meter." (En fjerde mulighed, oprettelse af en solar Passivhus, findes men kun for dem, der er ved at opbygge et nyt hjem eller er i stand til potentielt store renoveringer.)

Ud af nettet

Grid-systemet er den vigtigste system vedligeholdes og reguleret af elselskaberne. En off-the-grid system ikke tilslutte op til denne gitter. Ved hjælp af batteri-celler, der holder kraft skabt af solen – og normalt en back-up generator for tidspunkter, hvor der ikke er nok sol til at støtte Parlamentet — off gridde gøre deres hjem helt selvforsynende uden behov for offentlige strømkilden. Startomkostninger for denne type system kan være høj, og både vedligeholdelse kræves på batteriets celler og overvågning nødvendig for at holde det hele system arbejder kan være mere end den gennemsnitlige boligejer ønsker at gennemføre. (Efter alt, du behøver at gøre alle de ting, du normalt ville betale el-selskab at gøre for dig.)

Grid-systemer

Batteribackup, grid-systemet solenergi vil bruge de samme batterier som off grid-systemet; men du kan bruge mindre opbevaring batterier, og du vil blive hooked op til gitteret, så du kan bruge standard power på overskyede dage. Hvis du generere strøm over dine personlige behov, vil du kunne sende magten tilbage gennem gitteret for kredit fra power company, der er en stor fordel ved denne type system. Den største ulempe er, at under en strømafbrydelse dit batteri back-up system ikke kan vare så længe som blackout, og det er sjældent nok til at køre din hele hjem, kun væsentlige systemer.

Ikke-batteri-backed skinnesystem solenergi er lige, hvad det lyder. Der er ingen batteri back-up, så når solen ikke giver alle de magt er nødvendig for at køre dit hjem, du bliver nødt til at trække fra nettet. Den store ulempe at dette system er, at når el-selskab har en strømafbrydelse, så gør du. Denne type system vil dog kraftigt reducere dine elektriske omkostninger samtidig kræver den mindste indledende udlæg, hvilket gør det en fantastisk måde at begynde at konvertere dit hjem til solenergi.

Installation

At vælge den rigtige tekniker er så vigtigt som at vælge det rigtige system til dine behov og budget. Husk, dette er dit hjems elektriske system du overdrage til en anden. Interview flere teknikere og få mange priskalkulationer — skriftligt om muligt. Bede om deres licenser, og hvis de er bundet og forsikret og grundigt kontrollere deres legitimationsoplysninger. Når du anmoder om det skriftlige skøn være sikker på at have inkluderet, og betaler ikke alle op foran. Stille spørgsmål til Sørg for, at du helt forstår hvad er ved at blive installeret og hvordan det bruges.

Hvis du planlægger at fodre magten tilbage til gitteret, er den første telefonopkald til at gøre at dit forsyningsselskab. Sørg for at det kan rumme intelligent måling og sørg for du og din tekniker forstår alle værkets politikker og bestemmelser.

Passiv solvarme

En måde at udnytte solenergi er ved at designe en passiv sol hjem. Dette betyder, at der er ingen involveret solpaneler eller andre dyrt udstyr, kun en bestemt konstruktion at udnytte den naturligt forekommende lys og varme fra solen. Konventionelle stilarter af bygningen er ikke altid det bedste valg for en passiv solvarme hjem, så hold et åbent sind, når du arbejder med en arkitekt.

Den første regel er at bygge et hjem med sydlige eksponering og sætte de fleste af vinduerne på denne side. I køligere måneder vil solen skinne i og giver naturlig varme og lys. Strategisk placeret markiser eller markiser holder ud af sommerens varme stråler til at naturligt afkøle huset. Find værelser, der modtager varme fra andre kilder, som køkkenet med sin varmeproducerende komfurer og apparater, på nordsiden af huset. Bruge mørk faste overflader til at absorbere varmen og holde på det i de koldere dele af dagen når det har brug for.

En ægte passiv sol hjem vil kun udnytte naturressourcerne i solen, men fans og ventilationskanaler kan være nødvendigt at hjælpe overføre varmen til alle dele af hjemmet. I passiv solvarme design, ordentlig isolering, air forsegling, luften fugt kontrol og ventilation alle arbejde sammen om at gøre den hjem energi effektivt samtidig med at den mindste mængde af varme eller køle tab. Belysningen er også et problem i en passiv sol hjem. Installere ovenlys og korrekt opbygget døre og vinduer er et must. Den nationale Fenestration Rating Rådet (NFRC) et frivilligt program, der certificerer vinduer, døre og ovenlys baseret på energi performance sætte deres etiketter på alle Energy Star-mærkede vinduer, men standarderne, der er forskellige mellem to, så gøre forskning for at afgøre, hvilken rating er bedst til dine behov.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com