Solar Power for boliginstallation

October 30

Installation af solpaneler er en god måde at spare på energiomkostninger ved at udnytte den kraft og energi fra solen. Der er mange virksomheder, der sælger solpaneler, men ikke alle virksomheder tilbyder installation. Selskaber, der tilbyder installation ofte opkræve store gebyrer. Installere solpaneler er et billigt alternativ, som enhver gør det selv kan opnå med de rette procedurer og værktøjer.

Designelementer

Installere solpaneler omfatter mere end blot skrue panelerne i taget af et hus og kalde det gjort. Der er andre installation aspekter til at overveje. Placering af paneler er vigtigt. Placere dem, hvor de modtager det største beløb af sol hele dagen. Desuden undersøgelse af flow og distribution af solpaneler. Firmaet som du køber din solpaneler bør hjælpe dig med de bedste placering og distribution metoder for din type af solpaneler. Antallet af paneler du har brug for afhænger af udformningen af dit hus. Det bedste tidspunkt at vedhæfte solpaneler er under re tagsten, hvis det er muligt. Det er nemmere at finde spær i løbet af denne tid, og man undgår forårsager skader på eksisterende tag.

Mount typer

To hovedtyper af mounts arbejde med solpaneler. En mount forbliver på samme sted hele året, og anden slags kan roteres i løbet af året til ansigt den ideelle sollys eksponering. Den første type af mount, kendt som en flush mount, er den enkleste at installere på din egen. Det virker på næsten alle slags tag, selv om komposit og rullesten tagene er de nemmeste typer af tagene til at arbejde med. Anden typen, taget jorden mount stil, er dyrere og tager mere på tagterrassen plads end flush mount systemer. Det kan være bedst at overlade installationen af jorden mount paneler til en professionel installatør.

Installation Tips

Følgende fremgangsmåde beskriver en af de mest almindelige, lav-profil installationsmetoder til solpaneler. Find spær under taget. Skru mounts i spær til at give mere mount stabilitet. Lægge mounts på taget og find hullerne til skruer. Gøre konturer rundt om mounts til at sikre niveau og endda placering. Predrill huller i spærene til at holde mount skruer på plads. Skrue mounts på plads og derefter skrue metal skinnerne, der holder solpaneler på plads til mounts. Installere solpaneler til metal skinnerne og derefter forbinde dem til array og inverter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com