Solar vandvarmere for boligejere

April 28

Solar vandvarmere for boligejere

Opvarmning tegner sig for 29% af energiforbruget i gennemsnitlige hjem, ifølge Energy Star. Swapping en el eller gas ovn til en solvarme system gør det muligt at udnytte gratis, vedvarende og miljøvenlige styrken af solen i stedet for afhængige af fossile brændstoffer. Mens sol vandvarmere er relativt ualmindelige, vil boligejere interesseret i solvarmeanlæg finde et væld af muligheder, fra enheder, der er designet til at opvarme hele huset til dem, designet til at varme et enkeltværelse.

Oversigt

Solar home varme begynder med en eller flere solpaneler eller samlere installeret på taget af hjemmet. En serie af rør bærer vand, frostvæske eller nogle andre væske gennem solfangeren, hvor væsken absorberer solvarme. En pumpe dirigerer denne væske til en lagertank eller varmeveksler i hjemmet, hvor det bruges til at give varme ved hjælp af enten varmluft eller en strålende system.

Hele huset systemer

En strålende sol varme systemfunktioner som en traditionel kedel. Efter det opvarmede vand ind i hjemmet, flyder det til en isoleret lagertank, svarende til dem, der findes på en kedel eller vandvarmer. Herfra rejser det varme vand gennem rør i hjemmet, hvor det giver varme via en radiant gulv system eller ved hjælp af et netværk af baseboard varmeapparater. Solar varmluft systemer fungerer med dit eksisterende centralvarme system, påberåbe sig en varmeveksler til at omdanne opvarmet væske i varm luft i hjemmet. Varm væsken fra solfangeren passerer gennem en varmeveksler, der er placeret i kanalsystem lige før ovnen. Retur air fra hjemmet passerer over denne varmeveksler til at indsamle varme og er derefter tvunget igennem kanalerne ved hjælp af blæser eller fan på din ovn til opvarmning af hjemmet. Hvis varmeveksleren ikke kan producere nok varme til at varme hele dit hjem, skydes ovnen ind som en backup til at give ekstra varmeenergi.

Enkeltværelse systemer

Solar vandvarmere designet til at opvarme et enkelt værelse kan installeres direkte i sydvendt vægge og vinduer. Disse enheder består af en metal-indrammede opkøber boks med en glas-belagt overflade til at absorbere solens energi og varm luft i boksen. Fan blæser derefter denne opvarmet luft ind i stuen, og køligere luft fra inde i stuen ind collector skal opvarmes.

Overvejelser

Det amerikanske Department of Energy fastslår, at hjem solvarme er mest omkostningseffektive i kolde områder med rigelig soleksponering. Disse systemer kan også være fornuftigt på steder som Californien hvor el og fossile brændstoffer er dyrere end gennemsnittet. Generelt, solvarme er mest omkostningseffektive når systemet er designet til at imødekomme mellem 40 og 80 procent af boligens opvarmning behov, ifølge DOE. Mens boligejerne søger for at leve af gitteret måtte ønske at opbygge en solvarme system for at levere alle hjemmets varme, de fleste bygningsreglementer og realkreditinstitutterne kræver en form for backup varme, ifølge DOE. Ved hjælp af solpaneler til opvarmning af vand eller puljer ud over varme hjem kan bidrage til at gøre solar systemer mere omkostningseffektiv. Statslige og lokale finansielle incitamenter med henblik på at tilskynde til anvendelse af vedvarende energi kan hjælpe opveje de betydelige startomkostninger forbundet med solvarme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com