Solarium vindue behandlinger

September 19

Ønsker du at bringe skønhed af naturlige sollys ind i solariet i eller i nærheden af dit hjem? At finde den rigtige solarium vindue belægninger er vigtigt at regulere sollys. Hvis dit mål er at anvende solvarme til at reducere dine udgifter til opvarmning om vinteren, skal du vælge forskellige vindue behandlinger end boligejere at undgå høje køling omkostninger. Uanset for solarie placering på din ejendom giver vindue behandlinger skygge og opvarmning eller køling når det er nødvendigt.

Solar nuancer

Solar nuancer fra producenter som Bali sol giver en langsigtet løsning for de solarium windows. I en enkel strålende hvid monterer solar skyggen let inden for eller uden for vinduet casement. For boligejere, der ønsker at være i stand til at se udenfor solariet men blokere skadelige ultraviolette stråler fra solen, fjerne disse nuancer masser af lys, hvis det ønskes. Fabrikanter også give udskrifter for solar nuancer og forskellige typer af monteringsdele. Hvis du ikke ønsker at matche en skygge farve til dit stof inde i solariet, glæde fordi hvid går med alt.

Romerske nuancer

Romerske nuancer bestående af bambus omfatter en overkommelig løsning i vindue behandlinger. Bambus er alsidig nok til at være farvet til at matche næsten enhver træ korn, herunder kirsebær og mahogni. En stil af den romerske skygge inkorporerer en serie af vævet lameller bundet sammen i en harmonika stil. Nuancer har også fine tændstikker forbinder bambus lameller. Begrebet samlede romerske skygge fremkalder en følelse af et tropisk klima, hvor målet er ikke blot at blokere middagssolen men at modvirke fluer og myg fra hjemmet. Overveje romerske nuancer hvis du ønsker at åbne vinduer og skærme, men lavere nuancer.

Halcyon nuancer

Mange producenter af solar nuancer reklamere for produkter, der blokerer for solen. Halcyon nuancer giver et alternativ som boligejer reducerer køling omkostninger, fordi deres nuancer filtrere sollyset, reflekterer sollyset tilbage til ydersiden og reducere solens genskin. I varme klimaer med året rundt solskin og høje temperaturer skaber forlader solariet udsættes for solen i de lange dagtimerne en høj afkøling bill. En mulighed med Halcyon nuancer eller lignende nuancer er at kontrollere udgifter til energi, fordi du altid kan opløfte nuancer at lade sollys hældes og give næring til dine stueplanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com