Solen skygge ideer

February 25

Solen skygge ideer

Skygge giver gratis aircondition og solbeskyttelse, arbejder som en miljøvenlig og budget venlige måde at køle ned. Skygge områder i en forreste eller baghave giver en komfortabel udendørs plads til at hænge ud i løbet af sommeren, og skygge et hus gør det mere behageligt og energi effektive.

Skygge træer

Træer giver et klassisk form af skygge, og nogle viden om forskellige træ typer kan hjælpe skygge planlæggere Vælg den rigtige form af skygge træer. Start første ved at vælge at plante en løvfældende skygge træ eller ej. Mennesker, der lever i kolde områder kan ønsker at plante denne type af træ, så at det lader sollys varme i huset, når bladene falder af til vinteren. University of Missouri anbefaler ahorn træer til skygge, fordi de vokser let i en række forskellige miljøer. Også overveje den retning, som solen kommer fra, når du vælger en plantning plads. I den nordlige halvkugle, de fleste af solen i løbet af dagen kommer fra syd, hvilket gør sydvendt hus windows den vigtigste del af huset til skygge.

Mønstrede vindue nuancer

Mange mennesker kan ikke lide den måde, at vindue nuancer blokere udsigten fra vinduer, der lader i en stor mængde af naturligt lys. Martha Stewart anbefaler at gøre flosset vindue nuancer med mønstre skåret ud af dem. Denne type vindue skygge stadig dækker det meste af vinduet for at holde et værelse cool, men giver mulighed for et lille glimt af ydersiden og nogle tops af naturligt lys. For at gøre en flosset vindue skygge, Køb en normal vindue skygge og skær attraktive mønstre ud af det med en barberkniv.

Espalier

Espalier med tykke vinstokke vokser på dem kan give skygge, både for et hus og områder i en gård. Martha Stewart forklarer, at vinstokkene har en fordel frem for skygge træer og buske, fordi de vokser hurtigere. Mens en skygge træet kan tage år at vokse høj nok til at dække et hus, vil vinstokke vokse i kun en sæson. Placer espalier syd for windows at overdøve solen kommer fra syd. Sørg for at vælge en række forskellige vine, der kan modstå masser af direkte sollys, såsom vinstokke.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com