Solen værelse muligheder

October 29

Solen værelse muligheder

En udestue er en fantastisk måde at se din baggård landskab og dyreliv samtidig med at være beskyttet mod ugunstige vejrforhold elementer. Typisk knyttet til et hjem, kommer sunrooms i en række stilarter, der kan matches til indretningen af dit hus. Når planlægning eller bygge en udestue, vil sagens omkostninger afhænge af en række faktorer; placering, builder, størrelse og specifikationer. I løbet af planlægningsfasen blive kreativ når du tænker på de forskellige stilarter af sunrooms, der kunne passe til dit hjem.

Glas Sunrooms

Glas sunrooms er kendt som traditionelle stilarter, som de tillader maksimale sollys og giver hjemsted indbyggere med maksimal visning af deres gård. Nogle boligejere kan ikke lide tanken om glas sunrooms på grund af lethed, hvormed hvilke glas kan bryde. I dagens marked--medio 2010--er der en række glas muligheder, der er stærkere og sværere at bryde. Når du designer din havestue, mener om brugen af dobbelt- eller triple - glaseret glaspaneler. Glaseret glaspaneler er bygget til størrelse og indsat med gas at give glasset en højere grad af isolering og robusthed.

Screenede Sunrooms

Screenede sunrooms tillade husejere at sidde i deres baggård mens bliver beskyttet mod insekter og minimal vejrforhold. Dette er en relativt billig måde at bygge en udestue, som det anvendte materiale er en billig vinyl kaldet polyvinylchlorid (PVC). PVC er materiale, der er fleksibel, vandtæt og slidstærk. Et af de vigtigste spørgsmål for at bygge denne type af sunroom omfatter det faktum, at den ikke beskytter beboerne fra alle vejrforhold. Kraftig regn og vind kan kompromittere din havestue ved at indtaste områder af vinduer, døre og mesh screening.

Loftventilator og lysstråler

Placere loft fans og lysstråler i din havestue kan øge tid af nydelse hver dag. Sunrooms kan bruges om natten, især hvis du har en afskærmet havestue, hvor du kan nyde en køligere breeze mens du lytter til naturlyde af natten. Elektriske ledninger specifikationer kan medtages i planlægningen af din udestue til at sikre, at ekstra apparater, såsom loft fans og lysstråler arbejder sikkert og korrekt.

Personlige præg

Tilføje personlige præg på din havestue kan også bidrage til at øge værdien af dit hjem. Personlige præg kan omfatte klinkegulve, blyholdig, farves og tonede glas og franske døre og vinduer. Disse sidste hånd kan øge æstetik af din havestue, giver dig og din familie mere nydelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com