Solen Wall Decor typer

May 12

Bring udendørs ind i dit hjem med solen væg udsmykning. Det kan tilføje et strejf af solskin til dit hjem, uanset hvad det ligner udenfor. Selv døde af vinteren, kan de lyse farver af solen væg designs tilføje en munter look til dit hjem. Komplet udseendet ved hjælp af haven-stil dekorationer kombineret med forskellige typer af solen væg udsmykning.

Materialer

Producenter og designere bruge forskellige typer af materialer, når du opretter solen vægdekorationer til hjemmet. Metal stykker er fælles, fordi designeren kan bøje og vride metal ind i form af solen og strålerne kommer fra solen. En patina tilføjet til metal giver stykket en rusten udseende, der efterligner de orange og røde farver forbundet med solen. Du kan også finde træ solen dekorationer malet i forskellige farver. Alternativt, keramik eller porcelæn stykker er egnet til både indendørs og udendørs brug.

Fantasy vs realistisk

Solen væg udsmykning skræver over grænsen mellem lunefuld og realistisk. Fantasy designs er ansigtstræk sidder midt i solen, giver stykket en menneskelig look. Du kan bemærke, at nogle suns har en baby ansigt eller ligner en gammel mand. Realistisk designs tilføje buede stykker til kanterne af solen, som ligner solens stråler. Du vil endda finde nogle dekorationer, der kombinerer en sun og moon sammen i ét stykke.

Typer

Plakater, illustrationer, plaques og spejle er forskellige typer af solen væg udsmykning. For et lille strejf af sjov måde i dit hjem, vælge en væg plaque med et billede af en smilende eller blinkede solen på forsiden. Hvis du vil have noget mere elegant, vælge kunstværker. En hånd-malet lærred hængt over sofaen har så stor indflydelse som et mindre print eller en plakat. Ved hjælp af sol-inspireret kunst giver dig mulighed for at bringe i flere farver. Design bruger ofte nuancer af blå og andre farver, ud over farverne på solen. Alternativt bruge spejlet stykker et stort spejl i midten af stykket, med metal eller træ "stråler" udstrålende fra kanterne.

Overvejelser

Bruge et enkelt stykke af solen væg udsmykning for maksimal effekt i dit hjem, eller vælge flere stykker. Undgå fristelsen til at dække dit hjem med stykker, da farverne kan overvælde pladsen. Hvis du finder et par stykker du kan lide, overveje at flytte en i hvert rum i dit hjem. Som du går gennem værelserne, vil du næsten føle den varme stråler fra solen slår på du.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com