Solenergi Kits til beboelsesformål

February 15

Solenergi Kits til beboelsesformål

Eskalerende elektricitet og naturgas omkostninger har mange boligejere, der søger en ren energiløsning, der reducerer deres månedlige el-regningen. At vælge en kit kræver nogle grundlæggende oplysninger for at komme i gang. Begynde med mængden af månedlige kilowatt-time (kWH) eller anvendes i en gennemsnitlig måned. Bestemme, hvilken type af system, størrelse og placering for panelerne og andre opgaver. De fleste solenergi kits omfatter solcellemoduler, inverter, montering skinner, ledninger og ledningsdiagrammet.

Grid bundet

Gitter-bundet solenergi kits aktiverer boligejere til at forbinde deres solenergi system direkte til hjemmet. Grid bundet system tilsluttes direkte til den standard elektriske forsyningsnettet og kræver ikke et batteri. Kits giver mulighed for automatisk skift mellem solsystemet og gitter apparater, hvilket reducerer procentdelen af kilowatt-time skik fra nettet. Boligejere kan sælge overskydende strøm tilbage til firmaet utility.

Batteri-Backup

Et gitter-bundet kit med en batteri-backup giver strøm hvis nytte system går ned. Ejeren kan skabe balance mellem efterspørgsel og produktion processen. Systemet oplader batterierne i tid af overskydende elproduktion. I perioder med mindre produktion skifter enheden til batteri. Det sikrer en elektricitetskilde under strømafbrydelser.

Off Grid

Disse kits har de grundlæggende komponenter, der kræves for at oprette en uafhængig elsystem. Systemet gemmer overskydende elektricitet i batterier og trækker strøm efter behov. Mange mennesker, der vælger off-grid solenergi kits, installere vind og brændstof-baserede elektriske hovedenergikilde generatorer at supplere systemet i perioder med lav sollys. Foretage en nøjagtig vurdering af de belastninger, herunder apparater, spændinger og forventede daglige drift, til at bestemme de samlede watt til at vælge den korrekte kit.

Solpaneler

Generelt, solcellemoduler (PV), sol moduler eller paneler udgør den dyreste del af solenergi kits. Vælg et kit, der har paneler med den ønskede samlede effektforbrug. Generelt, bedømmelseskomite varierer i størrelse fra 1,5 til 300 watt. Watts beskrive effekt af et modul. En 200-watt panel opererer på et optimalt niveau producerer 200 watt hver time. Et område med et gennemsnit på fem dage af sollys genererer 1.000 watt om dagen for at køre apparater. Antallet watt har betydelig indvirkning på omkostningerne. Vælg holdbare paneler med en garantiperiode på 25 år eller længere.

DC til AC Inverter

Inverteren konverterer jævnstrøm (DC), produceret af paneler, til vekselstrøm eller vekselstrøm til standard husholdningsbrug. Derudover ændrer inverteren spændingen. Gitter-aktive invertere aktiverer solenergi systemer til at sende overskydende elektrisk strøm til elnettet. De fleste standard kits har 24 eller 48 volts invertere. Højere spænding enheder reducere nuværende og gøre ledninger processen mindre dyrt og nemmere. Batteri back-up systemer kræver en kompatibel inverter. Vælg et kit, der indeholder en inverter med mindst en ti-års garanti.

Batteri og Laderegulator

Deep cycle batterier fungerer bedst til solsystemer energi. Disse batterier kræver månedlige og kvartalsvise vedligeholdelse og decharge sikkert energi til et lavt niveau. Batterierne kommer i tre typer: oversvømmede blysyre, gel blysyre og absorberes glas mat forseglede blysyre (AGM). AGM er almindeligt anvendt til gitter-bundne systemer med batteriet tilbage ups. Mange off-grid systemer brug oversvømmelse blybatterier. Kabler fra panelerne tilsluttes batterierne. Laderegulator identificerer batteriet og dirigerer overskydende strøm til en komponent kaldet et varmeelement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com