Solenergi systemer til drivhuse

January 13

Solenergi systemer til drivhuse

Sollys er en af Jordens mest rigelige ressourcer og teknologi gør det muligt at bruge den energi, der er oprettet for at supplere konventionelle energikilder. Solenergi systemer til drivhuse er tilgængelige, der omfatter solar drevet batterier, batteriopladere eller en backup-generator der hver især har deres egne fordele. De fleste af disse systemer er meget pålidelig, modstandsdygtige over for skader, let at vedligeholde og ikke har bevægelige dele.

Panelerne

En solar drivhus design udnytter materialer, at indsamle og lagre solenergi som varme. Solpaneler bruge solceller til at konvertere varme til elektricitet uden udsender drivhusgasser. Næsten alle solpaneler i brug indeholde silicium celler; sand, især kvarts, er en rigelig kilde til silicium. Men, fordi efterspørgslen er ekstremt høje, ingeniører fokus på at skabe solceller fra tynd film, der vil enten bruge mindre silicium eller forskellige solcelle materialer.

Hjemme

Afhængigt af regionen af landet skråninger det sydlige taget af drivhuset generelt mellem 40 og 70 grader, med 20 til 60 graders ruder på den sydlige tag og en isoleret nordlige væg til varme tilbageholdelse og opbevaring. Polyethylen, akryl og polycarbonater er accepteret materialer til brug som ruder. Design af materialer, ruder og installationsmetoder af isoleringen vil minimere varmetab og maksimere mængden af sollys fanget.

Sol tørretumbler

En solar dryer er en indhegning, der har screenet tørring bakker eller stativer og udstyr til at gemme solens stråler til brug, kendt som en solfanger. Uden madlavning producere, fordamper varmen fugt til den tørre luft til at absorbere. Dette tørrer afgrøder, hurtigere, mere jævnt og minimerer skader, der ville opstå, hvis tilbage i feltet. Dette forbedrer kvaliteten af afgrøderne og reducerer spildt råvarer og fossile brændstoffer.

Vinter brug

I en passiv solenergi system objekter som Tønder vand eller den specielt isoleret væg bevarer varmen i dag indtil temperaturen begynder at falde om natten. Den energi, der er lavet af solen, der gør kontakt med jorden hver dag er enorm, men dette giver ikke generelt nok varme i løbet af vinteren; året rundt brug kræver et varmesystem, forbundet til en konventionel strømkilde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com