Solenergi til opvarmning af huse

January 12

Solenergi til opvarmning af huse

Solen genererer enorme mængder af energi, nogle af det i form af lys og i form af termisk eller varme energi. Ordentlig designelementer eller teknologi kan fange den termiske energi fra solen og bruge det til boligopvarmning. At drage fordel af solenergi til boligopvarmning gør det muligt for boligejer at reducere varmeudgifterne, hvilket gør det økonomisk fordel på lang sigt. Solvarme også minimerer de miljømæssige konsekvenser af varme med fossile brændstoffer.

Passiv solvarme

Passiv solvarme refererer til solvarme teknikker, der bruger lidt eller ingen mekanisk hjælp. I hjem design oversætter denne til bruger statiske egenskaber for at maksimere fastholdelse af termisk solenergi. I almindelighed, er integrere passiv sol elementer under hjem byggeprocessen lettere end eftermontering en eksisterende hjem.

Passiv solvarme designelementer

Installere store vinduer på den sydvendte væg maksimerer mængden tid, at solenergi kan passere ind i hjemmet. Dette vindue positionering kan arbejde godt sammen med en termisk masse. Termisk masse som beton eller mursten, er materialer, gemme og langsomt frigive varme. Vinduerne lader i solenergi, der varmer den termisk masse, og om natten den termiske masse frigiver energi til at opvarme hjemmets interiør.

Aktiv sol

Aktive solenergisystemer gøre brug af mekaniske komponenter, som fans, for at fordele varmen indsamlet fra termisk solenergi. Disse komponenter tilføje til vedligeholdelse af systemet og kræver elektricitet til at køre, selv mindre elektricitet end elektriske varme f.eks.

Aktive Solar flydende systemer

Flydende solsystemer bruge solfangere. Disse samlere består af mørk-farvede paneler med flydende indeni. Nogle systemer anvender en frostvæske væske eller olie for boliger i klimaer, hvor temperaturen falder under frysepunktet. Andre systemer bruger vand i panelerne. Solartermiske kollektorer absorbere termisk solenergi og hæve temperaturen af væsken. Systemet cirkulerer det opvarmede vand til en varmeveksler, hvor en fan cirkulerer varmen i beboelsesrum, eller at en lagertank til senere brug, ifølge Department Energy (DOE). Disse systemer kan også binde i strålende gulvvarme systemer, pumpe opvarmet væske gennem rør placeret under et gulv.

Aktiv Solar luft systemer

Aktiv solar luft systemer også anvender solartermiske kollektorer, men disse samlere hæve temperaturen af luften snarere end en væske. Værelse luft varmeanlæg direkte opvarmet luft direkte ind i et bestemt rum, ifølge DOE. Luft fra indre af huset er rundsendt via samler hen til opdrage den indvendige temperatur eller omdirigeres til et lagermedie, rapporter om vedvarende energikilder i større systemer til huse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com