Solid vs finer skabslåger

May 12

Solid vs finer skabslåger

Køb køkken frysere kan være en stor investering for mange boligejere. På grund af den høje pris, der er forbundet med denne proces, er det vigtigt at forstå de forskellige typer af kabinetter tilgængelige. En af de største beslutninger at gøre, når du vælger kabinetter er om at bruge massivt træ eller finer konstruktion. Selvom disse to metoder giver tilsvarende resultater, har hver sine egne fordele og ulemper, der bør overvejes før du foretager en udvælgelse.

Byggeri

Massivt træ skabslåger er lavet af planker af tømmer sluttede sig sammen til at danne en kontinuerlig overflade. Finer døre er lavet fra en krydsfiner eller komposit base toppet med et tyndt lag af træ finer. I stedet for at skære tømmer i planker til at gøre finer døre, er et tyndt lag af træ barberet log. Dette tynde lag er limet til toppen af den sammensatte base til at give udseendet af massivt træ. Fordi de er begge lavet af ægte træ, kan det være svært at fortælle en finer dør fra en solid træ version, selv når de ses helt tæt.

Udseende

Finér skabslåger vil normalt have en mere konsekvent og ensartet udseende end i massivt træ. Korn mønster vil være mere jævn, og vil matche tilstødende døre nærmere. Massivt træ, på den anden side vil vise naturlige mangler og uoverensstemmelser. Begge kan være farvet til at matche eksisterende kabinetter eller at supplere udseendet af et værelse. For mange er er forskellen i udseende mellem to et spørgsmål om personlig smag.

Vedligeholdelse

På grund af deres sammensatte base, vil finer skabslåger holde op bedre mod fugtighed og temperatur ændringer. De er mindre tilbøjelige end massivt træ til at svulme eller warp. På samme tid, finer er normalt ganske tynd, og er modtagelige for skader i form af skår eller peeling. Mens træ kan blive slebet og refinished, skal finer erstattet fuldstændigt, hvis beskadiget eller falmet.

Omkostninger

Træ skabslåger er næsten altid mere dyrere end finér med hensyn til upfront omkostninger. Når levetid omkostninger tages i betragtning, kan træ være billigere løsning. Det vil vare i mange år uden at behøve udskiftning, og kan være refinished efter behov for at opdatere sit udseende. Finer vil normalt ikke sidst så længe, og skal udskiftes meget oftere.

Miljømæssige faktorer

Skære en log i planker til kabinet konstruktion tendens til at resultere i en stor del af spildt træ. Finér fremstilling er meget mere effektivt og resulterer i mindre affald. Fordi finer bruger kun et tyndt lag af ægte træ, er det en miljøvenlig måde at få udseendet af eksotiske træsorter uden at skære ned så mange træer.

Overvejelser

Laminat er et tredje alternativ til massivt træ eller finerede skabslåger. Det er fremstillet af en sammensat base med en trykt papir øverste lag. Papiret er udskrevet til at ligne ægte træ korn, derefter forseglet med en klar belægning for styrke og beskyttelse. Laminat kan bruges til at oprette en ideel træ korn med perfekt ensartethed og konsistens. Det varer også i mange år med lidt at ingen vedligeholdelse. Den største ulempe at laminat er at det ikke er ægte træ, og kan have en unaturlig udseende der holder nogle købere væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com