Solsikke væg maleteknikker til køkkenet

March 16

Solsikke væg maleteknikker til køkkenet

Langt er den nemmeste og mest populære teknik til at male solsikker på en køkken mur at starte med en stencil. En stencil hjælper maleren opretholde ensartethed i en kant eller et gentaget mønster. Anden muligheden er selvfølgelig, at male frihånd. Minus en professionel maler dekorerer væggene, sikrer bruge stencils en professionel finish.

Værktøjer

Stencils kommer i en bred vifte af størrelser og designs. Det er ikke svært at finde en egnet solsikke stencil til køkkenet uden at gøre det fra bunden. Håndværk butikker har normalt et udvalg af stencils, og de kan også findes online på websteder som StencilSearch.com. Shoppe rundt, indtil du har den meget solsikke stencil (eller stencils), du vil bruge.

Stencil pensler er forskellige fra typiske pensler i, at de buttede og runde. De kommer i en række forskellige diametre (ligesom typisk pensler kommer i en række forskellige bredder). En stencil maler behov forskellige diameter pensler i forskellige teknikker. I stedet for pensler foretrækker nogle mennesker sponge børster, der er af samme størrelse som pensler. Om man er nemmere at bruge end den anden er et spørgsmål om personlig præference.

Til indendørs stencil projekter fungerer kunstner akryl maling bedst. De er nemme at arbejde med, nontoxic, vand baserede, komme i livlige farver og vil vare.

Båndet er også nødvendige. Maler tape kan findes i de fleste isenkræmmere; Det er ofte blå. Det er nok så lig afdækningstape men er specielt formuleret til at ikke tage op tapet eller maling når fjernet.

En lineal og et niveau vil komme i meget praktisk, da vil en blyant og viskelæder.

Forberedelse

Som med enhver håndværk projekt, kan forberedelse betyde forskellen mellem fiasko og succes. Du kan finde, at du ændrer dit sind, når du planlægger hvordan at male solsikker på dit køkken vægge. Samle alle materialer, før du begynder. Måle længden (og højde, hvis du laver mere end en kant) af væggene, og figur hvor mange gange du forventer at bruge stencilen. For eksempel, hvis stencilen er 1 fod bred, og muren er 12 fod bred, vil du bruge stencilen 12 gange.

Hvis du vil male solsikker på hele væggen, vakler hver række af billeder, så du ikke ender med lige linjer. Svimlende solsikker bliver mere behagelig for øjet.

Hold stencilen på væggen og bruge niveauet for at sikre det er selv. Markere let med en blyant, hvor stencilen vil gå. Gør dette for hver plet, du ønsker at stencilen sunflower.

Tape stencilen til et stykke papir med malerens tape, og praksis anvende farve.

Når du er klar til at male væggene, brug malerens tape til at fastgøre stencilen på væggen.

Teknikker

Stencil solsikker på køkken vægge med tørre maling, nymalet, og vælge mellem penselstrøg. Det er godt at have en pensel for hver farve i sunflower.

Hæld en lille mængde af hver farve af acryl der skal bruges på et papir plade eller ren, styrofoam kød bakke. For tørre maling teknik, ising en lille mængde af maling på spidsen af din pensel og hvirvle op på et stykke køkkenrulle til at fjerne overskydende. Ising på væggen--ikke børste op og ned. Tør male teknik giver et mere struktureret udseende end våde maling.

Bruge den samme metode med våd maling, bare bruge en våd pensel, eller endda tilføje lidt vand til akryl maling. Som med tørre maling, fjerne overskydende ved at duppe på et papir håndklæde før du anvender på væggen. Denne teknik giver en glattere udseende finish, men hvis du bruger for meget vand det vil køre.

Da malingen tørrer, bruge ekstra farve tilføje skygge og fremhæve. Vent til malingen til at tørre, før du trækker op stencilen; tørre stencil ren og anbringer til den næste del af væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com