Sølv forgyldt sammenlignet med forniklet

January 12

Plating metal er en almindelig måde at forbedre udseendet af objekter. Ædle metaller markeder svinger. Da prisen på ædelmetaller går, er der altid øget interesse i plating smykker, bestik, betjener stykker og andre husholdningsartikler. Både sølv og nikkel plader skabe et skinnende, sølv-tonet objekt.

Forgyldt sølv

Silver plating er processen med at sætte et tyndt sølv lag over et objekt. Silver plating er normalt gøres over uædle metaller, men det er muligt at silver-plate nonmetallic elementer så godt.

Forniklet

Fornikling er processen med at sætte en tynd nikkel lag over et objekt. Fornikling er også normalt gøres over uædle metaller, men det er muligt at nickel-plate nonmetallic elementer.

Allergi

Mange mennesker er allergiske over for nikkel og undgå forniklet elementer. For personer med nikkel allergier er sølv forgyldt elementer at foretrække.

Omkostninger

Omkostningerne i yderklædningen afhænger af omkostningerne ved de anvendte metaller. Selv om metaller markeder svinger dagligt, koster sølv normalt mere end nikkel. Det er derfor normalt dyrere at plade en vare med sølv end med nikkel.

Se

Sølv plade ligner sterling sølv. Nikkel plade, ser selv om det har en sølv tone, mindre som sterling sølv. Folk, der ønsker udseendet af sterling uden omkostningerne ofte vælge sølvplade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com