Sølv tjener bakke beskrivelse

November 11

Sølv tjener bakke beskrivelse

En sølv serveringsbakke har en rig historie. Af 1600-tallet var en sølv tjener bakke gammeldags i sin primitive form--med en bred kant. Af 1700-tallet var bakken en del af regelmæssig engelsk te service. Georgiske sølv bakker, ca. 1800-tallet, er antikviteter og eftertragtede samlerobjekter. Moderne bakker kommer i en sortiment af størrelser og indarbejde moderne design med traditionelle funktion.

Brug

En sølv serveringsbakke bruges til at give te og kaffe efter et måltid, under et måltid eller bare en kaffepause. Selv om det betragtes som meget formelle, bryde ud din sølv tjener bakke til hverdagsbrug ved at samordne det med moderne hvide Kina. Bruges, når der serverer morgenmad i sengen eller aftencocktails.

Pleje og vedligeholdelse

Ikke skære mad på din sølv tjener bakke; altid bruge en separat skærebræt. Leje en professionel til at rense din sølv eller gør det selv men altid bruge polsk betød for sølv. Mens du ikke kan polere det sølvbakke efter hver brug, undgå at lade det plette til det punkt hvor polering er yderst vanskeligt. Regelmæssig rengøring er altid bedst for sølv.

Display

Ikke skjule dine sølv serveringsbakke. Tværtimod Vis det på din credenza eller i din Kina kabinet. Hvis du har en sølv tepotte og andet tilbehør, oprettes en display på din credenza eller i din fryser. Holde overskud varer fra bakken, når det er på lager.

Gaver

Giv en gave af en sølv serveringsbakke til en newlywed eller nyligt beskæftiget par. Det er et stykke de vil bruge (og værne om) for evigt. Serveringsbakke er også en ideel jubilæum gave, især for milepæl jubilæer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com