Solvarme gennem vinduer

April 13

Solvarme eller passiv solvarme, er stigningen i temperaturen forårsaget af solens stråler. Denne varme kan udnyttes og spredt i hele dit hjem til at reducere varmeudgifterne om vinteren, men om sommeren kan det blive problematisk og resultere i højere køling regninger. Ved at beregne din solvarme gevinst koefficient (SHGC), kan du vælge windows, der har en lav SHGC rating og reducere mængden af varme gevinst i sommermånederne.

Forståelse solvarme gevinst koefficient

SHGC er mængden af solens stråler, der kommer ind gennem et vindue. Udtrykket gælder både det beløb, der er direkte overføres og absorberet, og det beløb, der er udgivet indad. SHGC beregnes ved hjælp af variabler såsom breddegrad og længdegrad, jordoverfladen og Reflektionsgraden, struktur orientering og type og størrelse i vinduet. Koefficienten er vist som et tal mellem 0 og 1 og lavere tal, jo mindre sol varmen overføres ved vinduet.

Måling af SHGC

Nationale Fenestration Rating Rådet (NFRC) fremmer en statsanerkendt, uafhængig bedømmelse metode til at måle SHGC og den energimæssige ydeevne i windows og andre solar fjorde. Denne måling tager hensyn til hele vinduet, herunder effekten af rammen, i modsætning til andre systemer, som beskriver effekten af ruder alene. Dette gør det muligt arkitekter, bygherrer og energi-programmer til at sammenligne produkter til rådighed, og træffe informerede valg.

Andre måder at måle varme vinde

Energi transmission gennem windows beregnes også U-faktor, synlige transmittans og luft lækage. Vinduets isolerende værdi, kendt som U-faktor, er varmen vundet eller tabt gennem vinduet og dets ramme. Synlige transmittans (VT) måler mængden af synligt lys, der overføres gennem ruder, og luften lækage måler mængden af luft, der passerer gennem vinduet når tryk. Alle disse faktorer har indvirkning på den solvarme gevinst på vinduet.

Vinduer, der kan reducerer solens varme gevinst

I 1990 ' erne resulterede en ny teknologi i en lav solvarme e-belægning for ruder, som virker ved afspejler ca halvdelen af solens stråler tilbage til udvendige mens det stadig tillader det fulde beløb af dagslys ind. Dette gør det muligt for vinduet for at har den fuld lysstyrke untinted glas samtidig reducere mængden energi, der kommer ind, derefter reducere varme gevinst gennem vinduet. Når du køber vindue ruder, ser for en VT antal 0,6 til 0,8 eller 60 til 80 procent, samt en SHGC der er så lavt som muligt, omkring 0,4 — 40 procent — eller lavere. VT og SGHC numre kan læses på NFRCS energieffektivitet etiketten findes på alle amerikanske vinduet ruder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com