Sølvfisk i køkkenhaver

October 21

Sølvfisk i køkkenhaver

Sølvfisk er små, sølvfarvede fisk-lignende insekter, der bebor mørke steder. De er nataktive, vrikker ud af gemmesteder i søgen efter mad. Sølvfisk findes sjældent i køkkenhaver og identificeres ikke som en alvorlig have skadedyr.

Habitat

Sølvfisk er almindeligt forekommende i boliger. Deres foretrukne vækststed er et mørkt, fugtigt skjulested i en kælder, vaskerum eller køkken, selvom de findes også i lofter og skabe. Temperaturer 70 til 80 grader Fahrenheit fordel Sølvfisk. De er undertiden fundet i køkkenhaver, men disse er normalt omstrejfende Sølvfisk i transit.

Mad

Sølvfisk trives på kulhydrater såsom stivelse og sukker. De spiser primært tørre materialer såsom korn, papir, sukker og bomuld tekstiler. Sølvfisk kan leve op til et år uden mad. De må ikke fodre på dyrke grøntsager, selvom de spiser tørret vegetabilske vragrester i plejehjem eller skrald områder.

Effekter

Et par Sølvfisk er ikke en stor bekymring i et hus eller en køkkenhave. De styres ved at fjerne fugt og fødekilder. Sølvfisk kan forbruge andre insekter og jages igen af ørentvister, centipedes og nogle edderkopper.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com