Som blomster typer tiltrækker slanger?

October 8

Som blomster typer tiltrækker slanger?

Slanger ofte sole sig i blomsterhaverne, selv om de er mere tiltrukket af levesteder og fødevarer kilder en blomsterhave giver end til specifikke blomster. For at tiltrække gavnlige haven slanger, skal du give dem med en bunke af sten og murbrokker på kanten af din blomsterhave, efter Clemson University andelsselskab forlængelse. Lav blomsterplanter og groundcover giver beskyttelse til slanger og andre vilde dyr.

Baggrund

De mest indbydende blomster til slanger omfatter komposteringsprocessen, lav vinstokke, slyngplanter som myrtle og andre lav blomsterplanter, der giver dækning og jagtmarker. Planter der tiltrækker potentielle slange mad såsom firben og der giver skygge for slanger at køle sig selv er også tiltalende, ifølge Lady fugl Johnson Wildflower Center. For eksempel, giver en tyk vækst af jasmin, rosmarin, formiddag herlighed, eller blomsterbed eller anlægget placeret nedenunder en fugl feeder, en potentiel slange habitat.

Slanger

Slanger gavne haven ved at spise snegle og gnavere. Men de kan også forbruge nyttige haven skabninger såsom firben, frøer og tudser. Slanger skal sikre steder at skjule og reden og nyde flade klipper for solede. Grønne slanger og strømpebånd slanger er nonpoisonous. Hvis du bor i et område med klapperslanger, copperheads, cottonmouths eller andre giftige slanger, kan du klare pensel, komposteringsprocessen, lav vinstokke og rock bunker at modvirke slanger fra at tage bopæl i din værftet og blomsterhave.

Tiltrækker slanger

Senge af kløver, bunddække planter og flower bed planter, der kan ly gnavere og give slanger et køligt sted for at hvile tilbyder en komfortabel slange habitat. Fugl foderautomater kan tiltrække chipmunks og mus, og at have disse dyr i din have tiltrækker slanger. Blomsterbede med tunge barkflis kan være indbydende til slanger. Woodpiles og børste bunker giver andre kilder til husly og beskyttelse til krybdyr. Raising en børste bunke sten eller en platform vil bremse processen med tænderne.

Overvejelser

Hvis du ser en uvant slange i din have, være opmærksom på dens farve og eventuelle markeringer, så du kan identificere den. Hvis du bor i et område med giftige slanger holde en slange bide kit på en tilgængelig placering som en haveskur eller udendørs opbevaring bin. En snake bite kit indeholder en sugeanordning for sikkert opsugning ud venom.

For at fremme gavnlig slanger, holde katte ude af haven, hvis det er muligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com