Som søgemaskiner vil passe en Toro plæneklipper?

June 7

Toro Company blev grundlagt i 1914 og fremstiller både professionelle og bolig plæneklippere. Forskellige motorer bruges i Toros plæneklippere og tilbyder forskellige niveauer af magt, energieffektivitet og skære muligheder. Kohler, Briggs & Stratton og Honda er lille motor producenter og modeller kan findes i Toro plæneklippere.

Toro 20192 Super Bagger

Toro 20192 nadver Bagger plæneklipper bruger Honda GCV 160 motor, som er lettere og emissioner venlige. Forbrændingskammeret på motoren reducerer brændstofforbruget samtidig sikre et højt output operation. For at opretholde et roligt støjniveau, bearbejdet intern timing bælte og andre komponenter i motor resultere i lavere drift. Denne Toro plæneklippere har også en personlig tempo fremdrift system, der tilpasser sig en person gå hastighed. Skære dæk er 21 inches, og udgifterne til plæneklipperen er omkring $590 og kommer med en fem-års garanti fra januar 2011.

Toro 20095 elektrisk Start

Plæneklipper Toro 20095 elektrisk Start har en Briggs & Stratton motor, der tilbyder 7.0 fod-pund brutto drejningsmoment. Motoren kræver ingen priming eller kvælning og er designet til at begynde indenfor to trækker. Ydeevne lydpotte på motoren giver mulighed for en mere støjsvag drift. Klippebredde på plæneklipperen er 21 inches og skæring højde varierer fra 1,25 til 4,25 inches. 3-i-1 skæring-funktionen giver mulighed for bioklip, taske og side decharge kapaciteter. Udgifterne til plæneklipperen er $630 og kommer med en fem-års garanti.

Toro 20099 personlige tempo

Toro 20099 personlige tempo plæneklipper bruger en Kohler Smart Start motor med overliggende ventil design og 40 procent mere drejningsmoment end andre motorer. 7,0 hestekræfter motoren har en fire-trins filtreringssystem, der maksimerer liv og motorens effekt. Skære dæk er 21 inches og skæring højde varierer fra omkring 1 til 4 inches. Denne plæneklipper har også en selvstændig skruens system, der tilpasser sig en driftsleders walking hastighed. Udgifterne til plæneklipperen er omkring $560 og kommer med en fem-års garanti.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com