Som Type af køkkenvask er den mest holdbare?

October 5

Som Type af køkkenvask er den mest holdbare?

Når det kommer til at vælge en vask til dit nyligt remodeled køkken eller badeværelse, kan du have stil øverst på din prioriterede liste. Holdbarheden af vasken er også en vigtig overvejelse, hvis omkostningseffektivitet er en bekymring for dig. Et elegant, holdbart vasken vil vare gennem faldt pander og kniv ridser uden at ofre stilen af din plads.

Ildfast

Ildfast dræn er ikke den mest almindelige, men de er en af de mest holdbare vasken materialer på forbrugermarkedet. Som navnet antyder, er ildfast dræn fremstillet af vasken forme, der er fyldt vil ler og derefter fyret i en ovn ved utroligt høje temperaturer til at skabe en solid vask. Roger Greeno, forfatter til "Building Services håndbogen," rådgiver at ildfast dræn er begunstiget som den mest holdbare vasken i bolig køkkener. Ildfast dræn er glaseret for at oprette en overflade, der er porøs, så de er sikker at rengøre med slibende rengøringsmidler. Dræn er resistente over for både varme og skår, hvilket gør dem en af de mest omkostningseffektive muligheder for dræn.

Quartz sten Composite

Sammensatte dræn er fremstillet af mindst to materialer og kvarts sten kompositter kombinerer to af de stærkeste byggematerialer til at gøre en meget holdbar vasken. Quartz sten sammensatte dræn er en af de hårdeste tilgængelige materialer for dræn. De tunge dræn er meget modstandsdygtigt over for ridser og ikke er beskadiget af varme. Quartz sten sammensatte dræn er midpriced dræn, der er billigere end granit dræn, men dyrere end støbt emalje dræn.

Granit Composite

Hvis du har pladsen i dit budget, overveje en granit sammensatte vask til dit køkken remodel. Selv om en af de dyreste håndvask muligheder, granit køkkenvaske er generelt også udråbt på det mest holdbare dræn tilgængelige i overensstemmelse med entreprenør og forfatter Marc Dickinson. Granit sammensatte dræn er kombineret med andre materialer eller harpiks saa slutningen overflade er porøs og modstandsdygtig over for varme, revner, chips og pletter.

Rustfrit stål

Rustfri stålvaske skabe et sammenhængende udseende i et køkken med matchende rustfrit stål apparater. Holdbarheden af en rustfri vask afhænger i høj grad sporvidde af stål. Tyve - eller 22-gauge rustfrit stål er tynde og tilbøjelige til at skade på grund af ridser og buler. Tykkere 18-gauge rustfrit stål er betydeligt mere holdbare og mindre tilbøjelige til at bule eller punktere. Rustfrit stål køkkenvaske er alle smudsafvisende, og nogle boligejere har ikke noget imod ridser, fordi de ikke distrahere fra udseendet af vasken.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com